Nieuws

BTS's V straalt krachtige maffiabaasenergie uit en wordt de meest geliefde individuele foto onder de 'Proof' conceptfoto's

Op 28 mei om middernacht KST, de eerste batch vanBTS's conceptfoto's voor hun aankomende anthologiealbum' Een bewijs ' werd uitgebracht.


Kim Taehyung
zag er krachtig uit in het zwart, gekleed in een lange bontjas met zijn voorhoofd en borst bloot. Hij wordt ook gezien terwijl hij voor een kluisdeur staat, omringd door kogelsporen.


INDe foto van de fans bleek een favoriet van de fans en werd meteen de meest geliked en meest gecommentarieerd tussen de individuele foto's op zowel Instagram als Facebook.

-Advertentie- Overslaan


Taehyung's verbluffende visuals en veelzijdigheid geven hem het vermogen om elk concept te omarmen en het ten volle uit te drukken. Fans waren opgetogen over zijn indrukwekkende aanwezigheid en de energie van de maffiabaas die hij op de foto's serveerde.

Taehyung heeft gesproken over zijn verlangen om schurken te spelen , en de teaserfoto was een glimp voor fans van hoe goed hij zou passen om de slechterik te spelen waar iedereen van zou houden.

Rond het web