Nieuws

BTS's V-trends #1 wereldwijd en wordt het belangrijkste evenement bij de VIP-première van de film 'Broker'

BTS 'sINvoegde zich bij de line-up van A-lijst beroemdheden die de première van de Cannes-winnende film bijwoonden 'Makelaar' in Seoul, een dag later ontmoeting met president Biden en spreken in het Witte Huis.


Kim Taehyung was naar verluidt uitgenodigd voor de premières van Cannes en Seoul door goede vriend van beroemdhedenKang Dong Won , die er ook in schittert. Hij kon Cannes niet bijwonen vanwege planningsconflicten, maar hij keerde voor zijn groep terug naar Zuid-Korea om de preview van Seoul bij te wonen.

-Advertentie- Overslaan

Taehyung was elegant gekleed in een zwart overhemd en een Saint Laurent-jas. Taehyung zag er ondanks zijn lange vlucht stralend en buitengewoon aantrekkelijk uit. Hij reageerde blij op het gejuich van de menigte en begroette fans en verslaggevers.


Zoals te zien is in de persvideo's, werd Taehyung behandeld als de 'hoofdevenement' en het publiek werd gek zodra hij in zicht kwam . Er is luid geschreeuw te horen van de verslaggevers en fans die om zijn aandacht strijden.

Na het evenement deelde Taehyung op zijn Instagram-verhaal een video waarin hij chillde met Kang Dong-won en zei: 'Ik zal de film goed kijken.' De twee jongens gingen ook samen op de foto.

Ooit de sociale vlinder, werd hij ook gespot terwijl hij met de zanger aan het knuffelen was Park Hyo Shino . De twee zangers hebben deelden hun vriendschap op sociale media voordat.

Taehyung domineerde Twitter-trends, en 'KIM TAEHYUNG BIJ VIP PREMIERERE' trend naar #1 wereldwijd terwijl fans gek werden bij het zien van de foto's en video's. Tijdens het evenement werd hij ook de meest gezochte beroemdheid in Zuid-Korea, samen met IU.

Taehyung ook trending naar #4 op de hete zoekrangschikking van Sina Weibo , een van China's meest invloedrijke sociale-mediaplatforms, en ontving meer dan 1.400.000 discussies over twee uur . Op Koreaanse platforms ontving hij ook honderden artikelen over zijn korte verschijning.

Fans juichten ook het natuurlijke charisma van Taehyung toe en noemden hem de 'hoofdevenement' vanwege de overweldigende respons die hij ontving bij de première, ondanks dat hij zelf niet in de film speelde.

Rond het web