Nieuws

Het creatieve genie van BTS' V wordt volledig weergegeven in 'BTS-herinneringen 2020'

In de entertainment- en muziekindustrie draait alles om creatieve ideeën, en BTS als idolgroep blinkt uit in het binnenhalen van de meest creatieve concepten. Omdat BTS-leden creatieve vrijheid genieten in hun werk, is het vanzelfsprekend dat IN spant de kroon om het meest creatieve lid te zijn, aangezien zijn ideeën en suggesties werkelijk transdisciplinair en veelzijdig zijn.

Van een van de twee leden met de hoogste IQ in BTS, V is niet alleen erg hardwerkend, maar ook erg intelligent. Na de release van BTS-herinneringen in 2020 , kwamen fans veel te weten over de achter schermen van alle BTS-podia, en V is een van de meest betrokken leden bij het creatieve proces achter de meeste van hun activiteiten.

Het suggereren van danschoreografie is altijd een 'Taehyung-ding' geweest, aangezien BTS zijn geïmproviseerde stappen sinds de eerste dagen volgt.


Een van de meest geprezen en toegejuichte covers van de BTS, 'Fix you', was ook het idee van V.

Het grootste bewijs van V's snelle denken en creativiteit is de legendarische uitdrukking 'Ik maak je paars,' die nu een prominent symbool van liefde en loyaliteit is geworden.

Zijn gedoe om perfectie te brengen stopt niet bij optredens en muziek. V wordt ook erkend als de 'King of weverse' omdat hij steeds nieuwe ideeën en manieren aandraagt ​​om de app aangenamer te maken voor de gebruikers.

De koning van creativiteit kiest zijn eigen poses, kostuums en rekwisieten voor shoots en accentueert uiteindelijk zijn toch al natuurlijke modelachtige uitstraling.

Zijn brein werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week, op elk gebied, omdat hij Run BTS-gameconcepten heeft voorgesteld om zijn eigen kleding en kostuums te ontwerpen voor gebruik op het podium. Soms beslissen welke outfits BTS zou dragen voor fotoshoots, enz.

Mr. Perfectionist V is een bewezen creatief genie als hij komt met nieuwe regels, interpretaties en manieren om dingen te doen. Kortom, altijd out of the box denken om dingen voor elkaar te krijgen.