Nieuws

'Buddy, ARMY, MOA...' Netizens bespreken de beste fandomnamen in K-pop

K-Pop-artiesten zouden niet kunnen zijn wie ze zijn zonder hun tegenhangers - hun fandom. Elke idoolgroep heeft een fandom die een specifieke naam krijgt en altijd samen met de idoolgroep wordt genoemd.

BTSheeft de LEGER , om teBLACKPINKheeft de KNIPPERT . Bijna alle idoolgroepen, zo niet alle, hebben een naam voor hun fandom. Onlangs hebben fans zich verzameld een online gemeenschap om de beste fandomnamen te bespreken die er zijn.

Dus hier zijn de fandom-namen die netizens als de beste hebben gekozen.

BTS's LEGER

Veel netizens geplukt LEGER als een van de beste fandomnamen. Met het acroniem dat 'Adorable Representative MC for Youth' betekent, werd ARMY gekozen om het beste bij de groep te passen sinds de Koreaanse naam van BTS, Bang Tan So Nyeon Dan , middelen ' kogelvrije scouts .'

BLAC KPINK's BLINK

KNIPPEREN kwam voort uit de betekenis dat de fans van het begin tot het einde bij BLACKPINK zullen zijn, waarbij ze het begingedeelte en het eindgedeelte van de naam van de groep nemen.

GOT7's IGOT7 (Agase)

De fandom van GOT7 staat officieel bekend als IGOT7, maar de groep en hun fans hebben ze genoemd agas , wat babyvogel betekent in het Koreaans. Hierdoor heeft de lightstick van GOT7 ook de vorm van een babyvogeltje. Veel netizens hebben deze fandom-naam gekozen omdat ze schattig zijn.

GFriend's Buddy

GFriend noemde hun fandom maatje , wat een ander woord is voor vriend. Veel netizens kozen de fandom-naam van GFriend die het beste bij de groep past, omdat deze goed past bij de naam van de meidengroep.

tekst's MOA

Netizens hebben TXT's gekozen MOA als een van de schattigst klinkende namen. Met het acroniem dat 'Moments Of Alwaysness' betekent, kan MOA ook 'verzamelen' betekenen in het Koreaans. De groep gaf de naam MOA aan hun fans in de hoop dat ze elkaars dromen kunnen verzamelen om één droom te verwezenlijken.

Zeventien's Carat

De fandomnaam van Seventeen is karaat aangezien de idoolgroep de diamant is. De karaat geeft meestal het gewicht en de grootte aan van hoe briljant een diamant is, daarom wordt de jongensgroep bepaald door hun fans.

BTOB's Melody

BTOB staat voor 'Born To Beat' en een nummer is pas compleet als het een beat en een melodie heeft. Vandaar dat de jongensgroep de naam gaf M elody aan hun fans, wat betekent dat hun fans ze compleet maken. Veel Koreaanse internetgebruikers waren dol op de betekenis van de fandom-naam en de ring die het woord heeft.

NIET OOSTEN's L.O.Λ. E

Velen denken misschien aan de naam LIEFDE is misschien een cliché voor de naam van een idoolfandom. Veel internetgebruikers kozen echter de fandomnaam van NU'EST vanwege de manier waarop L.O.Λ. E is gemaakt. NU'EST geschreven in het Koreaans is 뉴이스트, en de bovenste tekens (ㄴㅇㅅㅌ) zien eruit als de Engelse tekens voor LIEFDE met de V ondersteboven. Veel Koreaanse netizens vonden het slim en nieuw, vandaar de naam.

B2ST's B2UTY

De fandomnaam van deze laatste groep wordt niet langer gebruikt, maar een handvol internetters heeft de groep B2ST gekozen om een ​​passende fandomnaam te hebben B2UTY omdat de naam van de idoolgroep en de fandomnaam samen zouden komen om 'Beauty and the Beast' te betekenen. Hoewel de naam niet langer wordt gebruikt, geloven veel netizens dat de fandom-naam de mooiste en beste naam is voor een idool-fandom.

Eervolle vermeldingTVXQ's Cassiopeia

Ze zijn een groep van een oudere generatie en hebben niet veel stemmen gekregen, maar de oudere generatie K-pop-fans houden van de fandom-naam Cassiopeia, een sterrenbeeld aan de noordelijke hemel, genoemd naar de ijdele koningin Cassiopeia in de Griekse mythologie, en zou hebben een ongeëvenaarde schoonheid.