Nieuws

'Bulgasal: Immortal Souls' krijgt hoge kijkcijfers

m.newsen.com

De eerste aflevering van ' Bulgasal: onsterfelijke zielen , ', die op 18 december werd uitgezonden, noteerde een gemiddelde score van 6,3% en de hoogste score van 8,0%, volgens de landelijke gegevens van Nielsen Korea. In termen van huishoudens in het grootstedelijk gebied was de gemiddelde beoordeling 7,4% en de hoogste beoordeling 9,1%. Bovendien kwam 'Bulgasal: Immortal Souls' binnen op nummer 1 van alle drama's die op dat tijdstip op die dag werden uitgezonden.

De tweede aflevering die werd uitgezonden op de 19e, registreerde een gemiddelde van 6,0% en een maximum van 6,9% in het grootstedelijk gebied. De nationale standaardscore voor huishoudens noteerde een gemiddelde van 5,8% en een maximum van 6,6%, en behaalde de eerste plaats in zowel het grootstedelijk gebied als de nationale kijkersbeoordeling.

'Bulgasal: Immortal Souls' vertelt het trieste en mooie verhaal van een man die een onsterfelijk wezen is geworden dat niet kan worden gedood, noch kan hij sterven. Hij jaagt op een vrouw die gedurende 600 jaar nog steeds reïncarneert. Dit is een nieuw fantasieverhaal in Koreaanse stijl, gebaseerd op Koreaanse folklore en zeldzame artikelen.


Netizens hebben al een positieve reactie op het drama omdat ze commentaar gegeven , ' Ik heb het gezien en het is echt leuk' 'Er is veel bloed en het is een beetje eng, maar het is echt leuk', 'De verhaallijn is echt interessant en intrigerend', 'Ik heb er zoveel goede dingen over gehoord, ik zou het moeten kijken ,'
'Ik heb gekeken zonder te beseffen dat de tijd verstrijkt', 'Absoluut een serie die je gezien moet hebben', 'Ik ben dol op dit fictieve drama', 'Ik vind het acteerwerk van Lee Jin Wook zo gek', 'Kwon Na Ra ziet er ook zo prachtig uit in het drama ,'
en ' Ik hou van dit soort fantasiedrama's.'