Nieuws

Producers van 'Hometown Cha-Cha-Cha' pleiten ervoor dat fans niet langer de huizen bezoeken waar het drama is opgenomen

www.wikitree.co.kr

De producenten van het populaire drama' Woonplaats Cha-Cha-Cha ' hebben kijkers om één ding gevraagd - om af te zien van het bezoeken van de huizen waar het drama werd gefilmd.

Op 5 oktober bracht het productieteam 'Hometown Cha-Cha-Cha' een officiële verklaring uit op de officiële sociale media van het drama. De verklaring begon met uit te leggen: ' Bedankt voor het tonen van veel liefde voor de show. We plaatsen deze verklaring met betrekking tot de bezoeken van de filmlocaties.' Het team legde uit dat de huizen van de personages die in het drama te zien zijn, toebehoren aan echte mensen en alleen werden gehuurd voor de duur van het filmen en zeiden: ' Het huis van Hye Jin en het huis van Doo Sik werden alleen verhuurd tijdens de opnameperiode. Momenteel wonen de eigenaren in die ruimtes.'


Daarnaast legde het team uit: ' T De echte eigenaren van deze huizen worstelen momenteel met bezoekers die constant hun huis proberen binnen te komen terwijl ze met goede bedoelingen ermee instemden om te helpen bij het drama. Gelieve bij een bezoek aan de filmlocatie de huizen niet te betreden.'


Het team legde ook uit dat bepaalde filmlocaties, waaronder het beeld van de inktvis, intact zullen blijven voor de fans die het gebied willen bezoeken waar het drama werd gefilmd met het oog op de stad Pohang.

Het productieteam schreef:

' Hallo. Dit is het productieteam van 'Hometown Cha Cha Cha.'
We willen onze kijkers bedanken voor de liefde die ze ons hebben gegeven, en we zouden graag een verzoek doen met betrekking tot de bezoeken aan de filmlocatie.
Het huis van Hye Jin, het huis van Doo Shik, het huis van Gam Ri en het huis van Cho Hee in het drama zijn locaties die we hebben gehuurd voor de duur van de opnames. Op dit moment wonen hun eigenaren momenteel in die huizen.
Ze hielpen ons drama met goede bedoelingen, maar ondervinden momenteel verstoringen in hun dagelijks leven door de bezoekers. Om de hierboven beschreven reden, we vragen u om deze huizen niet te betreden wanneer u onze filmlocatie bezoekt.

De stad Pohang zal het inktvisstandbeeld op Cheongha Market en de boot in Sabang Memorial Park behouden, zelfs na het einde van de opnames, met het oog op mensen die het willen bezoeken en de aanhoudende gevoelens van het drama willen ervaren.
Nogmaals, wij danken u voor het tonen van uw liefde voor.'

Andere netizens reageerden in een online community, ' Ik heb het gevoel dat je de filmlocaties kunt bezoeken, maar dat je de huizen van mensen niet mag betreden,' 'Oh man, mensen, stop daarmee,' 'Ik wed dat het niet een of twee mensen zijn', 'Waarom gaan jullie de huizen binnen? ' 'Dezelfde oude dezelfde oude,' 'Zijn ze gek?' en ' waarom naar binnen gaan?'