Nieuws

Cha Eun Woo, Moon Ga Young en Hwang In Yeop bevestigd als hoofdrolspeler van op webtoon gebaseerd tvN-drama 'True Beauty'

tvN 's aankomende webtoon-gebaseerde romantische dramaserie' Ware schoonheid ' heeft officieel de line-up van de hoofdcast definitief gemaakt!

Eerst, ASTRO lid/acteurCha Eun Woois bevestigd als 'True Beauty's meest ongerepte, perfecte mannelijke hoofdrol, Lee Suho . Alles aan Lee Su Ho is perfect van top tot teen, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij perfect is als het gaat om cijfers, school, basketbal, enz. Ondanks de aandacht die hij dagelijks van de massa krijgt, heeft Lee Su Ho geen interesse in andere mensen.

Tegenover Cha Eun Woo, actriceMoon Ga Youngspeelt 'True Beauty's vrouwelijke hoofdrol' Lim Joo Kyung . Vanwege een ernstig minderwaardigheidscomplex vertrouwt Lim Joo Kyung op make-up om haar ware identiteit te maskeren en draagt ​​ze op school het masker van een visuele 'godin'. Deelnemen aan deze twee mede als een andere prachtige mannelijke hoofdrol is rookie-acteur Hwang In Yeop , in de rol van de chic Han Seo Joon . Ondanks zijn onberispelijke visuals en scherpe buitenkant, is Han Seo Joon vriendelijk en hartelijk, wat een interessante rivaliteit toevoegt aan de romantiek in 'True Beauty'.

Gebaseerd op een populaire webtoon-serie met dezelfde naam, wordt 'True Beauty' van tvN naar verwachting ergens in de tweede helft van 2020 uitgezonden! Wat vind je van de leadcasting?