Nieuws

Chanel viert G-Dragon op Monte Carlo Show

www.vogue.mx


Na het spervuur ​​​​van de modepersberichtgeving over G-Draak aanwezigheid bij de Chanel Cruise toon na een onderbreking van enkele jaren, nu Chanel heeft zelf een heerlijke 'GD-cut' van het evenement geüpload.
De video laat G-Dragon eerst zien tijdens de show op het strand en danst daarna op het after-show feest dat gehouden wordt in de voormalige zomerresidentie van Karl Lagerfeld, de Villa La Vigie.


Fans waren onder de indruk van hoe gelukkig en zorgeloos de rapper eruitzag in deze bezuinigingen en noemde Chanel G-Dragon's 'PR-firma' en 'bureau'.De liefde tussen de modekrachtpatser en de superstermuzikant was duidelijk aanwezig in Monaco. GD droeg niet alleen de accessoires van zijn eigen merk Peaceminusone zelf, zelfs toen hij de Chanel-show bijwoonde als de enige Aziatische merkambassadeur, maar Virginie Viard, de creatief directeur van Chanel, droeg ook een PMO-madeliefjespin op haar Chanel-shirt.Dit deed fans speculeren over een mogelijke samenwerking tussen de twee merken. Dat kan wel of niet gebeuren, maar het was het bewijs van de buitengewone relatie die Chanel deelt met GD, een relatie die is begonnen en bevorderd door Karl Lagerfeld zelf in 2014.Ondertussen is G-Dragon nu in Parijs met zijn entourage en plaatste hij updates over zijn reis op zijn Instagram-account. Speculaties over een formele fotoshoot hebben terrein gewonnen nu hij wordt vergezeld door een van zijn favoriete fotografen, Kim Hee June.G-Dragon's nieuwste compositie, ' Stilleven ,' blijft bovenaan de grote Koreaanse hitlijsten staan. Zo goed ingeburgerd is het nummer bovenop Melon, dat de verplaatsing door Psy x Suga's 'Dat dat' voor een een paar uur veroorzaakte grote, maar helaas voorbarige vieringen onder de fans van de twee artiesten.