Blogs

Chef Lee Yeon Bok vertelt over beste vrienden zijn met BTS's Jin

Jin van BTS staat bekend als een vriendelijke sociale vlinder. Er zijn veel beroemdheden die de wereldwijde artiest als hun goede vrienden beschouwen en delen hoeveel ze koesteren om zo'n goede interessante persoonlijkheid als Jin te kennen. Zijn bijnaam is een 'persoonlijkheidsgenie'.

Sinds kort, chef-kok Lee Yeon Bok deelde een verhaal over zijn vriendschap met Jin . van BTS :

' BTS Jin is mijn beste vriend. Wanneer hij vrije tijd heeft, bezoekt hij me of vraagt ​​me om hem te bezoeken. We kletsen vaak bij een glas bier over zijn toekomst als militair. Ik deel met hem nieuws in de entertainmentindustrie en wie hem dankbaarheid stuurt, enz. '

Fans zijn erg trots om te weten dat Jin zo'n diepe indruk achterlaat op iedereen met wie hij omgaat. Lee Kyungkyu noemt Jin bijvoorbeeld zelfs zijn bloedbroer omdat hij zo van zijn persoonlijkheid houdt. Of Chris Martin, die zo dol is op Jin dat hij hem zelfs zijn favoriete gitaar cadeau deed.

Het is ook bewonderenswaardig hoe Jin goede vrienden kan zijn met zijn gerespecteerde senioren, die veel ouder zijn dan hij. Het bewijst dat Jin kennis heeft en veel wijsheid heeft voor zijn jonge leeftijd. De kunstenaar is erg filosofisch en een abstracte denker die een interessant gesprek kan opbouwen met elk soort persoon.

Het 'Jin-effect' werkt bij niemand! Chef Lee Yeon Bok is al heel lang bevriend met Jin en zijn familieleden. Hij vertelde dat Jin vaak naar zijn restaurant komt om te eten en een praatje te maken. De kleinzoon van Lee Yeon Bok is ook een grote fan van Jin!