Blogs

Een Chinese deelnemer van 'Girls Planet 999' stelt dat het Koreaanse personeel de Chinese deelnemers anders heeft behandeld

Net zo ' Girls Planet 999 ' centimeter dichter bij de finale, zijn er verschillende speculaties geweest over welke meisjes de finale zullen halen en de kans krijgen om te debuteren.

De zaken nemen echter een wending omdat sommige netizens geloven dat de show de stemmen manipuleert, zodat meer van de Koreaanse deelnemers de laatste meidengroep zouden halen. Een Chinese deelnemer onthulde via een live-uitzending dat het Koreaanse personeel de Chinese deelnemers anders behandelde dan de rest van de deelnemers.

Volgens een internetgebruiker, die het bericht van deze deelnemer deelde, ' MYL onthulde tijdens een live dat het Koreaanse personeel de Chinese meisjes heel anders behandelde. Er waren veel momenten waarop de meisjes van de C-groep samenkwamen en gewoon huilden, maar gelukkig is al hun vriendschap echt sterk en hebben ze elkaar geholpen. Ze zei dat ze allemaal de + kunnen nemen. '

Andere netizens reageerden op deze tweet van netizens en legden uit dat ze soms vonden dat de show in het voordeel was van de andere deelnemers in plaats van de Chinese deelnemers, zodat meer Koreaanse meisjes de finale zouden kunnen halen.