Nieuws

Chinese netizens zeggen 'De duivel draagt ​​echt Prada' na schandalen met topberoemdheden Irene, Chanyeol en Zheng Shuang

Het jaar 2020 was een zwaar jaar voor merkambassadeurs van Prada net zoer waren verschillende schandalen en geruchten die naar boven kwamen.

In oktober vorig jaar,Irenewas betrokken bij een controverse over de houding alseen redacteur en styliste plaatste een lang fragment op haar sociale media-pagina, waarin ze de onbeschofte acties van een beroemdheid blootlegde. Het schrijven is geplaatst met de hashtags ' psycho ' en ' Monster ,' waarin veel netizens speculeerden over de beroemdheid om lid van te zijn Rood fluweel . Kort daarna verontschuldigde Irene zich,toegeven dat zij de beroemdheid wasin kwestie in de post van de redacteur.

Niet lang daarna ontstond er een datinggerucht overChan-yeol. Een anonieme netizen plaatste opeen online community die beweert de ex-vriendin van Chanyeol . te zijn. De persoon beweerde dat het idoollid ontrouw was omdat hij haar had bedrogen gedurende de drie jaar dat ze aan het daten waren.

Irene en Chanyeol werden op 18 september 2020 genoemd als merkambassadeurs en het merk bevond zich in een moeilijke situatie omdat hun twee merkambassadeurs van Korea betrokken waren bij zeer onaangename controverses.

Deze twee Koreaanse beroemdheden hebben ook een grote aanhang in China, omdat ze allebei deel uitmaken van zeer populaire idoolgroepen. Daarom verspreidde de controverse zich ook over de Chinese online gemeenschappen.

Zelfs voordat de controverse met deze Koreaanse ambassadeurs van beroemdheden wegebde, brak er in China een enorm schandaal uit waarbij een van hun topactrices betrokken was, Zheng Shuang .

De actrice verscheen vorige week in de Chinese Nieuwjaarscampagne van het merk als de nieuwe ambassadeur van het merk. Kort daarna, haar ex-geliefde, producer Zhang Heng onthulde dat hij in de VS verbleef om voor hun twee kinderen te zorgen die waren geboren uit een draagmoeder. De producent onthulde op 18 januari op een Weibo-post dat hij in de VS verbleef om voor de twee kinderen te zorgen.

Actrice Zheng Shuang en producer Zhang Heng waren aan het daten en waren naar verluidt getrouwd in de VS. Nadat ze getrouwd waren, besloten de twee om kinderen te krijgen door middel van draagmoederschap. De twee gingen echter een paar maanden later uit elkaar voordat de kinderen werden geboren, en aangezien de draagmoeder op dat moment al zeven maanden zwanger was, konden ze de kinderen niet aborteren. Sindsdien verblijft de producent in de VS en zorgt hij zelf voor de kinderen.


Nadat dit schandaal in China uitbrak, hebben Chinese netizens bij Prada geklaagd over hun omgang met de actrice en hen verzocht afstand van haar te nemen.

Terwijl deze controverse in China toenam, kijken Chinese netizens terug op de andere controverses met de merkambassadeurs van Prada en stellen dat ' de duivel draagt ​​wel Prada.'

Op 19 januari besloot Prada hun ambassadeurschap met Sheng Shuang te annuleren, waardoor ze de meest kortstondige merkambassadeur in de geschiedenis van Prada werd.

Koreaanse internetters die dit schandaal zijn tegengekomen, waren onder de indruk van de omvang van de controverse die plaatsvond met de Chinese actrice. Koreaanse internetters commentaar gegeven , ' Wow, de duivel draagt ​​Prada, lol''De omvang van hun controverse is onvergelijkbaar met die van Korea''Ik denk dat vorig jaar en dit jaar verschrikkelijk waren voor Prada''Wat is er mis met de ambassadeurs die Prada kiest lol ze creëren allemaal een soort schandaal, lol' 'Oh my, dit is zo erg,' en ' Wauw, die actrice ken ik, ik vond haar aardig maar dit schandaal is echt teveel.'