Nieuws

Chinese netizens zouden naar verluidt volgen welke Chinese K-Pop-idolen op de Koreaanse manier bogen of niet

nieuws.naver.com

Bij de Koreaanse douane, Keun Jeol is een manier waarop individuen met hun handen en knieën op de grond buigen om een ​​respectvolle groet voor het nieuwe jaar uit te drukken aan hun ouderen of degenen van wie ze houden.

Dit is echter een beetje anders dan de Chinese gebruiken waarin mensen denken dat ze alleen op deze manier kunnen buigen voor de hemel, de aarde of hun ouders. Daarom, wanneer deEVERGLOWlid Yiren werd gezien begroet fans met een traditionele Chinese groet van de handen ineen te slaan in plaats van de Koreaanse stijl, prezen Chinese netizens haar en zeiden dat ze de Chinese traditie had beschermd.


In het licht hiervan is er een hele beweging gaande in de Chinese online gemeenschap waarin de Chinese netizens op Weibo zijn gaan traceren welke Chinese K-Pop-artiesten op deze manier hadden gebogen - op hun knieën en handen op de grond.

De Chinese netizens hebben zelfs foto's uit het verleden verzameld van de Chinese K-popidolen die momenteel actief zijn in Zuid-Korea om te zien wie van hen de Chinese traditie had behouden of niet.

Chinese netizens bleven Yiren prijzen en zeiden: ' Ze deed het goed,' Ze was een goed voorbeeld voor de Chinese beroemdheden die overzee promootten,' 'Ze beschermde de Chinese traditie' en ' Ze promoot de Chinese cultuur in het buitenland.'