Nieuws

Chinese zangeres Yuyan wordt beschuldigd van plagiaat van Taeyeons 'INVU'-videoclip

Op 26 mei, Chinese zanger Wassen bracht haar videoclip uit voor ' WHO, ' en het krijgt veel aandacht... maar om de verkeerde redenen.

Chinese internetters beschuldigen zangeres van plagiaatTaeyeon's ' INVU, ' die eerder dit jaar in februari werd uitgebracht.

Deze Chinese netizens plaatsten verschillende vastgelegde foto's waarop de muziekvideo-gelijkenis op het sociale-mediaplatform Weibo . Te beginnen met de setting van de videoclip, waren er verschillende scènes, zoals de hal met witte zuilen en de dorre woestijn. Bovendien wordt Yuyan gezien met soortgelijke kleding als Taeyeon. Er waren zelfs bepaalde aspecten van de muziekvideo die sterk leken op Taeyeons 'INVU', zoals de explosiescène.

Koreaanse internetters gaven ook commentaar op de zaak en zagen de overeenkomsten en hebben zich aangesloten bij het beschuldigen van Yuyan van plagiaat. netizens commentaar gegeven , ' Wow, als ze haar zouden kopiëren, hadden ze het goed gedaan, lol' 'Dit is geen verrassing meer', 'Ze hebben zoveel mensen in hun land, maar geen enkele is creatief?' 'De kwaliteit is zo slecht', 'lol, er zijn Chinese netizens die zeggen dat dat concept heel gewoon is', 'Dat is geen gebruikelijk concept', 'Het is zo duidelijk dat ze Taeyeon hebben gekopieerd,' 'Ik wilde boos worden, maar dit is eigenlijk grappig omdat de kwaliteit slecht is,' 'Ze kunnen nog steeds niet zo goed zijn als het origineel', 'Op dit moment lijkt het bijna een parodie lol,' en ' De kleren lijken ook zo op elkaar.'