Nieuws

CJ ENM begint met het verwijderen van alle VOD-services van tvN's 'Mr. Queen', ook geschreven door scenarioschrijver Park Gye Ok van 'Joseon Exorcist'

CJ ENM is begonnen met het verwijderen van alle sporen van de tvN dramaserie ' meneer de koningin ', die eerder werd uitgezonden van december 2020 tot februari 2021.

De dramaserie is ook geschreven door scenarist Park Gye Ok van SBS 's ' Joseon Exorcist ', en kreeg ook kritiek toen het voor het eerst werd uitgezonden vanwege 'vervorming' en 'spotten' met de Koreaanse geschiedenis. Er werd ook gemeld dat het drama gebaseerd was op een Chinese dramaserie, wat de controverse verder opriep.

Vanaf 26 maart zijn alle volledige VOD-diensten van tvN's 'Mr. Queen' evenals clips van YouTube, Naver en meer zijn verwijderd van hun respectieve platforms.

Veel netizens vinden het echter nog steeds problematisch dat de serie nog steeds beschikbaar is via buitenlandse streamingdiensten, zoals VIKI .

Ondertussen sterren waaronder:Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun, Bae Jong Ok, en meer werkten aan de set van 'Mr. Koningin'. Van de castleden wordt actrice Shin Hye Sun momenteel ook geconfronteerd met het intrekken van contracten uit verschillende goedkeuringspartnerschappen.