Nieuws

De controverse stijgt nadat Red Velvet's Joy een T-shirt draagt ​​met de tekst 'We Should All Be Feminists'

www.wikitree.co.kr

Er is controverse overRood fluweellidVreugdenadat ze een reeks foto's op haar Instagram had geplaatst.

In de serie foto's is Joy te zien met een eenvoudig t-shirt onder een grijs colbert. Deze werden gezien als de foto's van de dag dat Joy en Seulgi werden gezalfd als ambassadeurs voor de ' Blauwe lucht voor iedereen ' day, die plaatsvindt op 7 september en een dag is om schone lucht in Korea te promoten.

De kwestie in kwestie is wanneer een netizen realiseerde zich dat Joy een feministisch t-shirt droeg met de zin ' We zouden allemaal feministen moeten zijn '.

De netizen plaatste op een online gemeenschap deze foto's samen met de foto van de Dior T-shirt naarmate de controverse toenam. In het bericht stond ' Vreugde is egoïstisch zijn ' omdat dit T-shirt invloed kan hebben op haar groep, Red Velvet, zoals ze promoten.

Momenteel zijn de meningen verdeeld over Joy's T-shirt. Terwijl sommigen stellen, ' Joy is egoïstisch omdat ze weet dat het shirt controversieel is, maar er toch voor kiest om het te dragen en haar groepsleden te beïnvloeden. en de kunstenaar bekritiseren, stellen anderen, ' Wat is er mis met het T-shirt? Ze heeft het waarschijnlijk gedragen omdat het gesponsord is.'

Veel internetgebruikers stellen echter dat het T-shirt waarschijnlijk niet gesponsord is, aangezien Joy het merk niet op haar foto heeft getagd. Meestal tagt Joy het merk als de kleding is gesponsord door een bepaald merk. Joy was eerder bekend om te taggen Dior op haar Instagram om fans te laten weten dat het een betaalde sponsoring was.

Sommige mensen in Korea zien feminisme met een negatieve perceptie, aangezien feministische vrouwen worden afgeschilderd als eigenzinnig en veeleisend. Daarom wordt elke beroemdheid die wordt geassocieerd met feministisch zijn als zo'n beeld gezien, dat op zijn beurt hun carrière negatief beïnvloedt. Daarom kan een lid van een meidengroep die zo'n shirt draagt, zo'n controverse veroorzaken.

Ondertussen wordt Joy's 'We should all be Feminist' T-shirt verkocht op de Dior-website en wordt momenteel verkocht voor 860 USD.


Netizens' commentaar :

' Dit heeft gevolgen voor de rest van de groep, waarom draagt ​​ze het?'

'Joy is zeker een feministe. Dit is een duidelijk bewijs.'

'Een meidengroep heeft het lef om te laten zien dat ze feministisch is. al hun fans zullen vertrekken.'

'Ze is zo egoïstisch, ze weet dat dit voor controverse zal zorgen, maar ze heeft er toch voor gekozen om het te dragen.'

'Ik ga over naar BLACKPINK-fan.'
'Mensen maken zich druk om niets. Wat maakt het uit of ze dat shirt draagt?'

'Wat is er mis met het dragen van dat overhemd?'

'Draagt ​​ze het niet omdat het gesponsord is?'

'Ze zit er nog aardig in.'

'Ik denk dat iedereen wist dat Joy al een feministe was. Ze klikte eerder op 'Vind ik leuk' op een feministische post.'

'Zolang ze haar leden maar niet aantast..'