Blogs

Het creatieve genie Jin: 7 feiten over zijn INTP-persoonlijkheidstype

'Probeer de wereld eens vanuit een ander perspectief te bekijken' - Jin.MBTI-persoonlijkheidstypen al jaren een populair onderwerp op internet. Het ging ook niet langs Kpop-idolen, en nu kennen we MBTI-typen van alle groepsleden, inclusief BTS .

Een van de leden - jin, heeft een zeer zeldzaam type persoonlijkheid, afgezien van het type van andere leden, namelijk: INTP(Logicus) . Slechts 3% van alle mensen heeft dit type persoonlijkheid. De afkorting betekent - Introvert, intuïtief, denkend en prospectief. Meer nog, Jin is een nog zeldzamer type - INTP Ideeënbank - 'uitstekende strategen met een kritische blik.'

   Analytisch en slim. Jin heeft meer dan 47% van de RUN BTS-games gewonnen, en voor de meeste is een snel van begrip en het vermogen om abstract te denken. Hij lost gemakkelijk de moeilijkste denkspelletjes op en verrast leden altijd met uitstekende slimheid en onverwachte bewegingen. Hij is ook het enige lid met hoger onderwijs , bovendien van een prestigieuze universiteit die waanzinnig competitief is om binnen te komen.  Creatief en origineel. Jin staat bekend om buiten vaste kaders denken. Zijn hele persoonlijkheid kan worden omschreven als ' uniek .' Hij komt altijd met iets dat nog nooit eerder is gezien, hij denkt abstract, heeft in alles zijn eigen stijl - het gaat over Jin . Idea Bank beschrijft hem perfect. Jin heeft veel karakters gemaakt zoals RJ, Kore, Bangtani, die tegenwoordig super populair zijn. Hij bedacht door de jaren heen nieuwe dingen voor fans - hartenproject, EatJin, podia, metaforen, Jinfesta, zelfs zijn grappen/woordspelingen zijn creatief. Elke week komt Jin met een nieuw idee en vermaakt hij iedereen met zijn creativiteit. Een schokkend feit: Jin is het lid dat achter het hele idee van de Love Yourself-serie staat; de filosofie die in het tijdperk werd gepresenteerd, is van Jin, die het jarenlang met de leden heeft gedeeld. Jin is de originele schaduw achter veel ideeën in BTS , stilletjes ook andere leden inspirerend.

  Uitstekend. Jin is onafhankelijk in zijn uniciteit; hij kijkt nooit naar iemand en volgt alleen zijn eigen manier om een ​​persoonlijkheid te ontwikkelen. Zelfs wanneer BTS creatieve dingen maakt zoals tekenen, kleding, bloemenkronen, Jin maakt iets heel anders. hij trekt naar binnen zijn eigen stijl , maakt kleding in zijn eigen stijl. Een echte avant-garde artiest. Zijn artistieke metaforen zijn ook altijd iets dat nog nooit eerder is gezien. Leden zeggen dat Jin altijd de trendsetter is voor alles. Kijk hem eens vissen met een legerbom!   Ruimdenkende. BTS-leden beschrijven Jin als een zeer ruimdenkend, accepterend persoon. Zelfs toen hij een kind was, wist Jin het al hoe een goed mens te zijn en om allerlei soorten mensen te helpen. Met zijn vader hebben ze in de winter kolen aan mensen gegeven, hij droomde ervan nieuwsverslaggever te worden om sociaal achtergestelde mensen te helpen. Vaak sprak Jin het uit tegen oneerlijkheid en vooroordelen. Over opwarming van de aarde, recycling. Stigmatisering van de geestelijke gezondheid. Meer nog, Jin gedroeg zich nooit stereotiep; het hebben van zijn eigen visie hielp hem om BTS-leden te benaderen. Elke persoon in BTS werd beïnvloed door Jin - hij hielp hen om zich van hun plank te openen, om emoties te accepteren die als 'zwak' worden beschouwd, begin zichzelf te accepteren zoals ze zijn, en leef hun leven gelukkig zonder beïnvloed te worden door stereotiep gedrag.
   Filosofisch. Jin's favoriete universiteitsvak was The Philosophy of Life and Death. Zoals gezegd, hij heeft zijn eigen visie en levensfilosofie. Soms is het moeilijk te begrijpen, maar al met al blijft Jin ondanks alle ontberingen erg openhartig, aardig, begripvol en positief. Jin is van nature een heel wijs persoon , die soms diepe, betekenisvolle dingen deelt; hoewel hij heel zuiver is, zijn aanwezigheid voelt als een lentegeest .
   1. Perfectionist.Andere leden zeggen: Jin is het meest hardwerkende lid van BTS. De reden is dat Jin nooit iets kleins doet met een gebrek aan inspanning. Hij geeft altijd om de kwaliteit van alles wat hij doet. Hard werken heeft hem veel geholpen in het leven - hij was in staat om beide te worden - de afgestudeerde van de acteermajoor, een uitstekende zanger die is opgeleid om de moeilijkste technieken te doen, een geweldige danser, met een uitzonderlijk gevoel voor de beat, bovendien, hij is een lid dat weinig fouten maakt, wat werd onthuld na de analyse - Jin neemt teamwerk altijd serieus.

    Nieuwsgierig. Jin is een persoon die zijn eigen zelf heeft gebouwd - hij heeft het zichzelf aangeleerd zingen, dansen, liedjes schrijven en componeren, economie, politiek, kunstuniversiteit afgemaakt met als hoofdvakken film, acteren en animatie, gitaar spelen, piano, mondharmonica, basgitaar, allerlei sporten, een paar talen geleerd tot vloeiend spreken erin, leest altijd boeken, enthousiast om elke dag nieuwe dingen te leren. Zijn persoonlijkheid is erg flexibel - hij vindt voortdurend nieuwe hobby's.


   als een INTP persoon, Jin kan moeilijk te begrijpen zijn; zo een persoonlijkheden vereisen het vermogen om vanuit veel verschillende perspectieven naar dingen te kijken en een open geest.

   Heb je een relatie met Jin? Welk type persoonlijkheid heb je?