Nieuws

Critici en beroemdheden wereldwijd markeren Blue & Gray van BTS's V als een van de beste tracks in 'BE'BTS 's nieuwe album getiteld ZIJN neemt de wereld stormenderhand over. Samen met het titelnummer, het derde nummer, Blauw grijs samengesteld en geproduceerd door lid IN krijgt veel lof van niet alleen de fans, maar ook van critici en beroemdheden over de hele wereld.

Blue & Gray is een akoestische popballad die V heeft bevestigd als een nummer dat hij schreef voor zijn aankomende mixtape. Volgens de ster, nadat hij het nummer met de leden had gedeeld tijdens de opnames van In The Soop, die eerder dit jaar op televisie werd uitgezonden, moedigden ze hem aan om het nummer voor het album in te dienen.

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat Blue & Gray een van de meest spraakmakende pre-releases was. De wereld was echter niet voorbereid op zo'n meesterwerk. Sinds de officiële release hebben de fans het al als een van hun favorieten geconcludeerd en het septet geprezen, vooral V voor zijn kunstenaarschap.

Afgezien van de fans, is het nummer ook een van de meest geprezen nummers geworden, aangezien verschillende muziekrecensenten de ballad als een hoogtepunt in hun albumrecensie hebben opgemerkt.

DE TIJDEN merkte Blue & Gray op als een prachtig geharmoniseerd emotioneel nummer dat het aan huis gebonden eenzame muziektijdperk documenteert waarin we ons vandaag bevinden. Terwijl Metro VK merkte het nummer op als een nummer dat fungeert als een tijdcapsule, die waarschijnlijk contact zal maken met velen die worstelen met hun geestelijke gezondheid. Ze benadrukten ook dat het verfrissend was voor 's werelds grootste band om angst en depressie zo openhartig aan te pakken.

Indigomuziek merkt het nummer op als een nummer dat het publiek in vervoering brengt door zijn luchtige noten en grillige loopjes. Aanvullend, Avond Standaard VK noemde het nummer het schmaltziest moment van het album. Elite Dagelijks deelde een heel artikel waarin hij de tekst prees en het opmerkte als een ballad die de fans meeneemt op een emotionele reis.

Naast de media-krachtpatsers heeft Blue & Gray ook grote liefde gekregen van gerenommeerde muzikanten en beroemdheden over de hele wereld. Het meest opvallend is, Lim Hyungjoo , een van de meest gerespecteerde opera-popzangers van Zuid-Korea en ook een stemgerechtigd lid van de GRAMMY's, onthulde dat de ballad oneindig vaak wordt herhaald omdat het zijn favoriet van het album is.

Verder populaire Zuid-Koreaanse zangeres Heize vond de post van . ook leuk niveau , waarin hij zijn dankbaarheid deelt voor de mogelijkheid om aan de baan te werken. Jed Slechte , een van de vocale krachtpatsers van de Filippijnen, en Teresita Ssen Márquez , een populaire Filipijnse actrice, twitterde ook hun liefde voor de track.

Blue & Gray stijgt ook gestaag op de wereldwijde iTunes-hitlijst en wordt het op één na hoogste nummer van het album. Vanaf nu is het nummer in 38 landen in kaart gebracht, met name in de top drie in het VK en de VS.

De audiotrack heeft meer dan 1 miljoen streams op YouTube overtroffen en markeert het als de meest geliefde en meest gestreamde audiotrack van het album. Het is ook de best trending B-side track die momenteel in de top tien in verschillende landen en op #6 wereldwijd trending is.

Met een prachtige ballad heeft V opnieuw zijn capaciteiten als schrijver en producer bewezen. De melodie, de teksten, evenals zijn zang samen met de rest van de leden is echt opmerkelijk.

Blue & Gray is een nummer dat elke hartstocht raakt, een nummer dat de luisteraars meeneemt op een reis en een nummer dat nu een van de meest geliefde en veelgeprezen ballads van BTS is.

Veel felicitaties aan Producer V.