Nieuws

De regering van Daegu breidt de 33 meter lange Mural Street van BTS V uit tot 58 meter om het Hallyu-toerisme te promoten

www.thedrive.co.kr

V's Muurschilderingstraat , een verjaardagsproject van China Baidu VBar, is sinds de installatie in december 2021 een populaire toeristische attractie in Daegu geworden. lokale overheid heeft besloten haar steun ervoor te vergroten .

Op 13 mei werkte het kantoor van Daegu Seo-gu opnieuw samen met China Baidu Vbar om een ​​uitbreidingsproject uit te voeren dat 25 meter aan de muur zal toevoegen. Dit zou de originele 33 meter lange panoramamuurschildering veranderen in een 58 meter lange supergrote muurschildering.

Buiten wordt er gewerkt met tegels Daesung-basisschool ,IN's alma mater gelegen in Bisan-dong, Seo-gu. Het is de bedoeling dat het project eind deze maand wordt opgeleverd.

De mural street is een heilige plek geworden onder BTS-fans en trekt bezoekers van binnen en buiten Zuid-Korea.

V's Mural Street is ook een focus van Daegu City's promotie van toeristische inhoud van Hallyu rond Kyushu, Japan. Het Hallyu-campagne-evenement loopt tot 29 mei en zal naar verwachting de toeristische uitwisseling tussen Japan en Zuid-Korea vergroten.

Seo-gu office verwacht ook een toename van toeristen na de recente opening van Seodae Station is er meer toegankelijkheid voor V's Mural Street. De uitbreiding is het begin van een groter plan om het nabijgelegen Dalsung Toseong Village en Seobu Omigami Street te reorganiseren en te ontwikkelen tot bronnen voor toerisme.