Nieuws

Young K van DAY6 wint 'Best Warrior Competition' terwijl hij als lid van KATUSA (Korean Augmentation to the U.S. Army)

DAG6'sJonge Kheeft het Achtste Leger gewonnen' Beste strijderscompetitie ', na een proefperiode van zes dagen van 8-13 mei!

Op 19 mei, leger media outlet Sterren en strepen publiceerde een interview met het DAY6-lid terwijl hij verslag deed van zijn prestatie van de recente 'Best Warrior Competition'.

Volgens Stars and Stripes, 49 soldaten, waaronder degenen die dienen in het Achtste Leger en in KATUS (Korean Augmentation to the U.S. Army) voltooid in een reeks evenementen, waaronder een wateroverlevingsvaardigheidstest, kwalificatie voor handvuurwapens, een mars van 13 mijl, landnavigatie- en hinderniscursussen, beoordelingen van knopen en militaire kennistests. Aan het einde van de proeven, KATUSA Pfc. Kang Young Hyun (28) werd verkozen tot 'Beste Strijder'!

Stars and Stripes meldde ook dat Young K later in juli waarschijnlijk zal doorgaan naar een 3-daagse competitie van het Amerikaanse leger in de Stille Oceaan.

Ondertussen meldde Young K zich aan voor zijn verplichte militaire dienst als lid van KATUSA in oktober 2021. Zijn verwachte ontslagdatum is 11 april 2023.

Gefeliciteerd, Jonge K!