Nieuws

Kazuha Nakamura van LE SSERAFIM en de Koreaanse acteur Yoon HyunMin zeggen dat Jimin van BTS hun inspiratie is

Op 12 mei, tijdens een Weverse interview met de pas debuteerde groep DE SSERAFIM , lid Kazuha Nakamura onthuld waarom Jimin is een grote inspiratie voor haar. In een uittreksel van een interview onthulde Kazuha dat ze een danscover had ingediend van: BTS 'hit liedje' Dynamiet en nog een video waarin ze ballet doet voor de audities.

Kazuha legde uit dat de reden voor het kiezen van Dynamite was omdat de danspauze erg cool leek, en ze wilde het proberen. Het maakte grote indruk op haar terwijl ze zich klaarmaakte voor de auditie, en hoewel elk lid cool leek met zijn eigen stijl, De prachtige dans van BTS Jimin sprak haar het meest aan . In het bijzonder observeren hoe hij in staat was om balanceren klassieke dans met K-POP choreografie zo goed maakte haar echt geïnteresseerd in optreden .

-Advertentie- Overslaan

Kazuha Nakamura is een zanger, rapper en ballerina onder Bron Muziek, een dochteronderneming van HYBE en debuteerde samen met haar leden op 2 mei 2022 met de EP Fearless. ENHYPEN'S Ni-ki, Jay en Sunghoon, evenals TXT's Yeonjun, Beomgyu en Huening Kai, als collega-kunstenaars onder HYBE die Jimin als rolmodel hebben gekozen.

In eerdere Weverse-interviews zei Jay dat hij Jimin een rolmodel had gemaakt bij het maken van K-POP-choreografie vanwege zijn uitstekende expressie, terwijl Ni-ki, die een cover van Lie uitvoerde, zei: 'Lie is een nummer waardoor je je elke keer dat je danst beter voelt, omdat de bewegingen van moderne dans vergelijkbaar zijn met jazzdans,' eraan toevoegend dat hij tijdens het maken van de omslag enthousiast wordt om een ​​prachtig figuur als Jimin te laten zien.

Dankzij zijn enorme dansachtergrond en zijn vermogen om het te interpreteren in K-POP-choreografie, heeft Jimin de aandacht getrokken en geprezen door industrielegendes, de media en andere idolen. De meest opvallende zijn onder meer: Olympisch medaillewinnaar kunstschaatsster Yuzuru Hanyu, NHK Gold kunstschaatsmedaillewinnaars Tim Koleto & Misato Komatsubara, Mariinsky theater professionele balletdanser Maria Khoreva, gerenommeerde Engelse hedendaagse en danstheaterchoreograaf Sir Matthew Bourne, choreografen en dansers Brian Puspos & Nicky Anderson, muziekcriticus Lim Jinmo , entertainer Lee Yoonseok, professionele balletdanser Yamakai en meer.

Op dezelfde manier blijven een aantal senioren in de branche Jimin overladen met liefde en bewondering. Tijdens de laatste aflevering van De terugkeer van Superman, acteur en voormalig professioneel honkbalspeler Yoon Hyun Min vertelde Hyorin, de dochter van honkbalspeler Kim Tae Gyun dat hij BTS leuk vond en vooral Jimin. Dit is de eerste keer dat hij Jimin noemt, maar wat Hyorin betreft, ze onthulde in eerdere gevallen dat Jimin haar vooroordeel is en zei dat ze foto's van hem in haar kamer had.