Speciale Eigenschappen

[Single & MV Review] DEAN ft. Syd - 'Love'


DECAAN is klaar om je te laten zwijmelen en de harten van meer fangirls te veroveren met zijn gladde stem in zijn nieuwste nummer 'Liefde' met zuiden . Met een geweldige balans van zang, hypnotiserende beats en zeer minimalistische MV, heeft 'Love' veel aspecten waardoor je zonder aarzelen verliefd wordt op het nummer.DECAAN' Het volledig Engelse nummer is meer dan verfrissend, aangezien veel internationale fans de voorkeur geven aan DEAN's vermogen om uitstekende muziek te maken, zowel in het Koreaans als in het Engels. Door zijn Engels sprekende vaardigheden vertoont DEAN geen beperkingen als artiest en kan hij samenwerken met geweldig talent zoals Syd - waar niet veel K-Pop-artiesten tegenwoordig (of nu nog) gebruik van maken. Syd's zwoele maar engelachtige stem naast DEAN's luchtige stem maakt een zeer aanlokkelijk nummer waar je gemakkelijk in kunt verdwalen.


Bekijk alle gevoelens in de MV hieronder.Zoals verwacht heeft 'Love' een duidelijke seksuele ondertoon, maar wordt op een ongedwongen, luchtige manier benaderd. Het nummer gaat over de schoonheid van liefde en hoe de ander schoonheid in hun leven creëert. Het bevat ook de boodschap van seksuele toestemming - die een grote impact heeft op fans omdat ze het respect dat DEAN en Syd tonen via dit flirterige nummer waarderen.


Er is een mooie verleidelijke stijl terwijl ze koesteren over hun echte 'Intenties, schat.' Alsof ze een verhaal vertellen, gaan DEAN en Syd op een conversatie-achtige manier heen en weer terwijl ze zingen over hun verlangen om te vrijen, maar zijn bereid te wachten ondanks het feit dat ze ongeduldig worden voor de ander. Het wordt pas echt duidelijk als DEAN zegt: 'Ik zal je fxxk als je me laat schat,' die op de een of andere manier elegant wordt vanwege de consensuele betekenis, ondanks dat de tekst zo rauw is.Afgezien van de tekst heeft het nummer als geheel veel wenselijke inhoud. De synthetische beat van het nummer in combinatie met de trippy instrumentals zorgt voor een opvallend geluid dat de zang van de zanger helpt moeiteloos op te gaan.


Het mid-tempo nummer heeft een langzaam en gestaag tempo en bevat prachtige overgangen van energiek naar mellow. Het einde van het nummer wijkt ook af van het aanvankelijke instrumentale en thema zonder rommelig te klinken, in tegenstelling tot de meeste K-Pop-nummers van tegenwoordig die qua geluid overal lijken te zijn.
Wat betreft de MV, er is echt niet veel aan de hand. Op komische wijze zijn DEAN en Syd te zien, staand en rijdend op de vleugels van een vliegtuig uit de jaren 50 in een grijstintenscène.


Van enkele klassieke hiphopdansbewegingen tot enkele eigenzinnige gebaren, DEAN heeft een beetje plezier als hij door de MV wordt gekloond en danst op ongebruikelijke plaatsen in het vliegtuig dat door de lucht zweeft. Hoewel de MV simplistisch is en misschien geen extra boodschap biedt, lijkt hij het gevoel te geven dat je op 'Cloud Nine' bent als je verliefd bent. Je voelt je licht, high en vrij van alle dingen als je eenmaal toegeeft aan het plezier.
Over het algemeen heeft DEAN weer een bop gemaakt die niet gemist mag worden. 'Love' is eenvoudig maar tegelijkertijd humeurig. Het nummer nam een ​​oud concept en maakte het weer verfrissend zonder extravagant of overdreven te zijn. De zachte beat gecombineerd met de aansprekende boodschap van liefde en instemming maken 'Love' tot een must-have op ieders playlist - vooral als je een fan bent van dit chill genre.MV-relevantie .......7
MV-productie ......7
MV-concept ..........7

MV-SCORE: 7


Liedjes schrijven ..........9
Samenstelling .........8
Indruk ............8

LIEDSCORE: 8.3


ALGEMEEN............7.7