Nieuws

Deze 6 vrouwelijke sterren hebben openlijk toegegeven dat ze plastische chirurgie hebben ondergaan

Plastische chirurgie is voor sommige vrouwen een gevoelig onderwerp. Er is niets mis met doen waar ze blij van worden, en deze zes beroemdheden hebben allemaal cool en trots toegegeven dat ze onder het mes zijn gegaan.


1. Lee Se Young

Lee Se Young, die eerder bekend was vanwege haar gevoel-achtige 10:10-ogen, onderging onlangs een dubbele ooglidoperatie. Ze onthulde dat ze een complex had vanwege haar ogen en dat ze veel negatieve opmerkingen heeft gekregen vanwege haar oogvorm. Op 32-jarige leeftijd nam ze de beslissing om een ​​dubbele ooglidcorrectie te ondergaan. Ze onderging ook epicanthoplastiek, oogcorrectiechirurgie en canthoplastiek.

2. Park Min Young

Na haar succesvolle drama 'Sungkyunkwan Scandal' ontdekten netizens de oude afstudeerfoto van Park Min Young en merkten dat ze er anders uitzag. Ze ging verder met een interview met Sports Chosun en onthulde dat ze een dubbele ooglidcorrectie had ondergaan op de middelbare school omdat ze niet zeker was van haar eigenschappen. Ze had ook een neuscorrectie omdat haar neus scheef stond.

3. Hong Soo Ah

Hong Soo Ah is een actrice die openlijk heeft gesproken over haar dubbele ooglidoperatie. Tijdens haar optreden in 'Taxi' van tvN gaf ze openlijk toe dat ze de procedure had ondergaan en onthulde ze tijdens een uitzending van MBC's 'Radio Star' dat ze het deed omdat ze onder druk werd gezet om er goed uit te zien op het scherm. Ze zegt dat ze geen spijt heeft van de operatie en dat ze nu meer de voorkeur geeft aan haar gelaatstrekken.

4. Kim Ji Min

Tijdens een aflevering van 'The Human Condition' liet Kim Ji Min haar prachtige huis zien. In de aflevering onthulde ze foto's van zichzelf toen ze 20 jaar oud was en zei dat de foto's vóór haar plastische chirurgie waren genomen. Ze bekende eerder dat ze de procedure had ondergaan tijdens een optreden op 'Happy Together 3', waar mensen opmerkten dat haar ogen groter waren geworden.

5. Min Hyo Rin

Min Hyo Rin bekende dat ze haar dubbele oogleden op een nogal humoristische manier had gedaan! Tijdens haar optreden in 'One Night TV Entertainment' in 2012 werd de actrice gevraagd of de geruchten over haar neuscorrectie waar waren. Ze stond erop dat alle geruchten nep waren en had zelfs de röntgenfoto om het te bewijzen. Ze eindigde het door te zeggen: 'Ik heb mijn oogleden laten doen, maar mijn neus is helemaal natuurlijk!'

6. Lee Si Young

De laatste beroemdheid op deze lijst is Lee Si Young. Tijdens een aflevering van 'The Knee-Drop Guru' werd de actrice gevraagd of ze ooit een operatie heeft ondergaan. Ze antwoordde koeltjes dat ze in feite onder het mes is gegaan. Naast de dubbele ooglidoperatie onderging ze ook een neuscorrectie.