Nieuws

Deze 7 mannelijke acteurs van in de twintig worden geprezen als volgende generatie sterren

Ondanks de aanhoudende COVID-10-pandemie blijft de entertainmentindustrie in Zuid-Korea floreren. In 2020 kwamen talloze mannelijke acteurs de scène binnen met hun geweldige acteerwerk en visuals. Hier zijn 7 mannelijke acteurs die worden geprezen als sterren van de volgende generatie.

1. Jo Byung Gyu --23 april 1996

Jo Byung Gyu speelt momenteel als So Mun in het populaire OCN-drama 'The Uncanny Counter'. Het drama brak de hoogste kijkcijfers onder OCN-drama's en wordt geprezen als een van de beste drama's voor de eerste helft van 2021. Eerder maakte hij zijn naam in het openbaar bekend met een bijrol in JTBC's 'Sky Castle', dat een syndroom veroorzaakte in Zuid-Korea.

2. Lee Do Hyun - 11 april 1995

Lee Do Hyun is een andere beroemde acteur die momenteel in opkomst is. Hij debuteerde in 2017 met de tvN zwarte komedie 'Prison Playbook' en verwierf bekendheid door zijn rol in 'Hotel Del Luna'. Hierna kreeg Lee Do Hyun veel aandacht voor het tonen van zijn volwassen kant in het JTBC-drama '18 Again'. Hij speelde in het Netflix-drama 'Sweet Home', dat 1,2 miljard nettoweergaven opleverde.

3. Kim Dong Hee - 13 juni 1999

Kim Dong Hee staat bekend als een 'jackpot' in de industrie, aangezien elk werk waarin hij speelde een kassucces was! De acteur maakte zijn debuut in het webdrama 'A-TEEN' in 2018 en liet zijn meer volwassen kant zien in drama's als 'Sky Castle' en 'Itaewon Class'. De man verraste fans ook met zijn verbluffende optreden in 'Extracurricular' van Netflix.

4. Nam Joo Hyuk - 22 februari 1994

Nam Joo Hyun is een acteur waarvan bekend is dat hij de harten van vrouwen verovert met elk drama waarin hij speelt. Onlangs schitterde hij in het originele Netflix-drama 'The School Nurse Files' en het internationaal bekende tvN-drama 'Start-Up'. De acteur nam ook het grote scherm over met de film 'Josée', die op nummer één stond in de kassa.

5. Kim Min Jae - 1 november 1996

Kim Min Jae is een andere ster van in de twintig die het scherm opbrandt. De acteur verscheen in het SBS-drama 'Dr. Romantisch 2'. Het drama had de hoogste kijkcijfers van 27,1%, gebaseerd op Nielsen Korea in februari. Na zijn optreden in het drama liet hij zijn volwassen kant zien in het romantische drama 'Do You Like Brahms?'

6. Nam Yoon Soo - 14 juli 1997

Nam Yoon Soo maakte een enorme vlucht naar internationale faam na zijn rol als schoolpestkop Kwak Ki Tae in het Netflix-drama 'Extracurricular'. Na zijn optreden in het drama toonde hij zijn vermogen om lieve en charismatische personages te portretteren met een ondersteunende rol in 'Serenity Postpartum Care Center'. Hij is absoluut een ster om naar te kijken in 2021!

7. Song Kango

Song Kang, een acteur met beelden rechtstreeks uit een stripboek. In 2019 toonde hij zijn geweldige chemie met actrice Kim So Hyun via het Netflix-drama 'Love Alarm'. In 2020 liet hij zijn acteerkunsten opnieuw zien via het Netflix-drama 'Sweet Home'.