Blogs

Deze K-Pop Idols zagen er geweldig uit met blauw haar

Blauw haar is niet een kleur die iedereen kan trekken, maar op de een of andere manier doen deze vijftien idolen het zo moeiteloos!

1. MAMAMOO's Wheein


Wheein verfde haar haar in 2019 blauw voor MAMAMOO's 'HIP'-acties, en het paste zeker bij haar melkwitte huid!

2. BTS's V

Wie kan het iconische blauwe haar van V vergeten tijdens het 'Boy With Luv'-tijdperk van BTS? De look is tot op de dag van vandaag iconisch, en fans verwijzen er nog steeds naar in tweets en posts op sociale media.

3. Eunha . van de VRIEND

Eunha verfde haar haar in 2018 blauw voor de 'Sunny Summer'-acties van GFRIEND. Door de felle kleur schitterde Eunha als de zomerzon!

4. IU

Om bij haar 'Blueming'-acties te passen, heeft IU haar haar blauw geverfd! Het is een tijdje geleden dat we zo'n felle tint op IU zagen, en de vrouwelijke soliste bewees moeiteloos dat ze elk kapsel kon rocken.

5. EXO's Xiumin

Xiumin verfde zijn haar blauw terwijl hij het debuutnummer van EXO-CBX (Chen, Baekhyun en Xiumin), 'Blooming Days', promootte. Net als de titel bloeide Xiumin op het podium met het heldere 'do!

6. TWICE's Jeongyeon

Jeongyeo verfde haar haar in 2018 blauw tijdens het promoten van 'What Is Love?'. De kleur was zo'n hit bij fans; haar naam was dagenlang wereldwijd trending nadat ze de kleur aan fans had onthuld!

7. Red Velvet's Wendy

Fans zagen Wendy met blauw haar voor het eerst in 2014, toen ze het iconische tweekleurige haar met elektrisch blauwe punten wiegde voor het debuutnummer van de groep, 'Happiness'. Ze wiegde opnieuw blauw ombre haar in 2016, wat fans flashbacks naar het verleden gaf!

8. Verdwaalde kinderen Han

Han verraste fans tijdens de Mnet Asian Music Awards (MAMA's) van 2018 toen hij pronkte met zijn blauwe haar! Zijn nieuwe kleur stal de show en liet hem zeker nog meer opvallen.

9. SEVETEEN's S.Coups

S.Coups kreeg in twee verschillende tijdperken met blauw haar te zien. Hij droeg voor het eerst elektrisch blauw haar in 2016, terwijl SEVENTEEN 'BOOM BOOM' promootte. In 2017 wiegde hij een zachtere, subtielere tint voor 'CLAP'.

10. Jisung van NCT Dream

Jisung verfde zijn haar helder, elektrisch blauw terwijl NCT Dream in 2017 'We Young' promootte. De kleur is net zo helder als hij is en zet hem zeker in de schijnwerpers tijdens het optreden.

11. TWICE's Dahyun

Dahyun schoot fans in het hart met haar denimblauwe haar in 2019, terwijl de meisjes 'FANCY' uitvoerden. De look was enorm bij fans, omdat het perfect paste bij haar visuals en huidskleur. Ze nam in 2020 een donkerdere tint blauw aan voor de 'MORE & MORE'-acties van TWICE.

12. Ryujin . van IZY

Ryujin droeg begin 2020 blauw haar terwijl hij 'WANNABE' promootte. Het haar is blauwzwart, wat betekent dat het in het donker er zwart uit kan zien, maar het is absoluut blauw onder het licht. De schaduw benadrukte haar girl crush-kant, en fans vonden het geweldig!

13. TXT's Yeonjun

Yeonjun schudde blauw haar in 2019 terwijl TXT 'Run Away:' promootte: hij verraste fans met zijn verbeterde visuals en wordt nog steeds herinnerd als een van zijn meest geliefde haarkleuren.

14. BIGBANG's G-Dragon

Hoe kunnen we de koning vergeten? Gedurende zijn carrière heeft G-Dragon een handvol keren blauw haar gewiegd. De ene keer had hij kort haar, de andere keer lang, soms rockt hij elektrisch blauw haar, soms is het een suikerspin blauw. Hoe hij het ook doet, G-Dragon ziet er geweldig uit!

15. AOA's Seolhyun

Seolhyun verfde haar haar blauw terwijl AOA in 2019 'Come See Me' promootte. Deze verfklus veroverde het internet stormenderhand, omdat het de eerste keer was dat Seolyun haar haar ooit heeft geverfd sinds haar debuut.