Blogs

Deze Koreaanse beroemdheden zijn de schattigste vaders

Is het niet schattig om te zien hoe je favoriete idool of acteur verandert in een heel nieuw persoon zodra ze vader worden? Plots overspoelen de beroemdheden die zelden foto's plaatsten hun feed met foto's van hen die met hun kinderen spelen of gewoon babyfoto's. Het is altijd speciaal, als fans, om in zo'n privé en kostbaar deel van hun leven te worden toegelaten.

Hier zijn enkele Koreaanse beroemdheden die de schattigste foto's begonnen te posten nadat ze vader waren geworden.

Ji Sung

Ji Sung is getrouwd met actrice Lee Bo Young en ze hebben samen twee schattige kinderen. Ji Sung is zo'n toegewijde vader dat hij niet anders kan dan de speciale of zelfs gewone momenten van zijn kinderen vast te leggen.

Ji Sung plaatste zelfs deze foto van zijn dochter die haar Elsa-speelgoed haar schoenen op de veranda liet achterlaten!

Hier heeft Ji Sung een prachtig moment vastgelegd van zijn dochter met haar grootvader. Grappig genoeg kon hij het niet laten om deze foto (hieronder) van zijn kind te maken en er zelfs 'zware luier' bij te schrijven.


Ten slotte kan er niets beter zijn dan een schattige moeder-dochterfoto van hen die bij hun kleding passen.

Ryu Soo Young

Ryu Soo Young is getrouwd met Park Ha Sun en is de trotse vader van een klein meisje. Al zijn berichten over haar zijn meestal ondertiteld met '#myprincess', wat op zijn zachtst gezegd super schattig is. Van foto's van haar slapen tot bakken, Ryu Soo Young's Instagram heeft het allemaal.

Naar jonge kleuren

De hele Instagram-feed van Ki Tae Young is letterlijk opgedragen aan zijn vrouw,Eugene, en dochter Rohui. Het is heel duidelijk dat hij de ideale echtgenoot en vader is.

We wensen dit lieve gezin voor altijd geluk!

Tafel

Tablo en Haru moeten het schattigste vader-dochterduo ooit zijn, vooral omdat Haru alle geestige humor van haar vader heeft geërfd. Oudere K-Pop-fans hebben Haru letterlijk voor hun ogen zien opgroeien. Tablo is er enorm trots op Haru's vader te zijn en Haru heeft hem om haar pink gewikkeld. Hij post zelfs dat ze De Sims speelt!

Tablo onderschrift dit, 'My Little Avenger, Haru Maximoff.' Zowel vader als dochter zijn enorme Marvel-fans, en ze aarzelen niet om ermee te pronken!