Blogs

De dingen die ik leuk vond aan de première van 'Hometown Cha Cha Cha'

tvN 's nieuwste romantische komedie, ' Woonplaats Cha Cha Cha,' met in de hoofdrolKim Seon HoenShin Min Aho, is eindelijk hier om onze weekenden op te fleuren, en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Dit drama, dat zich afspeelt in het mooie kustplaatsje Gongjin (Pohang, in werkelijkheid), is de definitie van genezing.

Actrice Shin Min Ah maakt haar langverwachte comeback op het kleine scherm als Yoon Hye Jin, een tandarts die naar Gongjin verhuist om haar eigen privépraktijk te beginnen. Kim Seon Ho speelt Hong Doo Shik, ook wel bekend als Chief Hong, een manusje van alles die geliefd is bij het hele dorp.

Hier zijn 3 dingen die ik leuk vond aan de première van 'Hometown Cha Cha Cha'!

Het voelt vertrouwd

'Hometown Cha Cha Cha' is iets dat gezellig en vertrouwd aanvoelt. Deze exacte kwaliteit is echter wat in zijn voordeel werkt. Er is een zekere huiselijke vertrouwdheid met het drama dat ons onmiddellijk in het verhaal helpt en ons in staat stelt om ons op ons gemak te voelen bij de personages. Als je dit drama tot nu toe leuk vindt, zul je ook dol zijn op andere drama's zoals 'Warm and Cosy', 'When The Camellia Blooms', 'Do Do Sol Sol La La Sol' en vice versa, als je dol bent op deze drama's , u zult genieten van 'Hometown Cha Cha Cha.'

Het heerlijke plattelandsleven, de warme mensen, het gevoel van verbondenheid dat moeilijk te vinden is in de stad maar snel ontdekt wordt in de stad zijn de kenmerken van een goede tijd. Hoewel het bekend is, is het verre van voorspelbaar.

Het is luchtig

Soms moet je even ontsnappen aan de drukke beweging van de stad naar de stille stilte van het platteland om tot rust te komen. Yoon Hye Jin, gespeeld door Shin Min Ah, presenteert de financiële voordelen van het verhuizen uit Seoul aan haar vriend toen hem werd gevraagd naar haar impulsieve beslissing om een ​​kliniek in Gongjin te openen. Het is echter moeilijk te zeggen dat ze niet in het minst werd beïnvloed door het therapeutische zeegezicht.

Tot nu toe zijn er geen over-the-top complicaties die boven de hoofden van de personages hangen, geen onoplosbare conflicten of lastige situaties uit het verleden om je zorgen over te maken, hoewel het mysterie rond een zwart pak blijft hangen waar Doo Shik verlangend naar kijkt. We steken die brug over als we er zijn. Hoe dan ook, 'Hometown Cha Cha Cha' is het begin van een dromerig liefdesverhaal dat vlinders in je buik zal achterlaten. De ondersteunende cast, de mensen die Gongjin zo levendig maken als het is, zijn de perfecte aanvulling op de mix.

De chemie is precies goed

Het is al duidelijk gemaakt dat Hong Doo Shik en Yoon Hye Jin elkaar eerder hebben gekruist, en het leven heeft hen weer op hetzelfde kruispunt gebracht. Bovendien lijkt Hong Doo Shik al dol te zijn op Hye Jin! Het duwen en trekken tussen de twee is op zijn zachtst gezegd schattig, vooral wanneer ze elkaar in het geheim erkennen.

De gestolen blikken, verborgen glimlachen en zachte bevestigingen zijn genoeg om ons hart te laten fladderen. Met de centrale liefdeslijn die in het perfecte tempo beweegt en onze tweede voorsprong die nog moet worden geïntroduceerd, staan ​​we voor een joyride.