Nieuws

Disney Plus bevestigt dat JTBC's 'Snowdrop' beschikbaar zal zijn in de streaming-line-up + meer details over de spin-off van 'Running Man'

Disney Plus , die in november in Zuid-Korea, Hong Kong en Taiwan wordt gelanceerd, heeft eindelijk zijn volledige eerste reeks originele en exclusieve inhoud bevestigd.

Als onderdeel van zijn uitbreiding van inhoud en ontwikkeling in Azië-Pacific , Disney Plus is van plan tegen 2023 meer dan 50 originele, lokaal gemaakte producties te maken.

Naast lokaal gemaakte Disney Plus-originelen, zal de streamingdienst samenwerken met loca-zenders om langverwachte nieuwe series en shows te distribueren naar een internationaal publiek. Uit Zuid-Korea, dit omvat: JTBC 's ' Sneeuwklokje ', die in december in première gaat, evenals een spin-off van het populaire SBS serie ' Rennende man '. Bij deze spin-offserie zijn drie originele 'Running Man'-castleden betrokken die verschillende gasten uitnodigen om deel te nemen aan geheel nieuwe games.

Hier zijn de details over alle Zuid-Koreaanse content die vanaf november naar Disney Plus gaat:

  JTBC's 'Snowdrop' met in de hoofdrol Jung Hae In, BLACKPINK's Jisoo, Kim Hye Yoon 'Rennende man: Degene die plezier heeft staat boven degene die rent' (werktitel) met in de hoofdrol Kim Jong Kook, Ji Suk Jin, HaHa
  'Rookies' met Kang Daniel, Chae Soo Bin
  'Grid' met in de hoofdrol Seo Kang Jun, Lee Si Young
  'Kiss Six Sense' met Yoon Kye Sang, Seo Ji Hye, Kim Ji Suk
  'Moving' met Han Hyo Joo, Jo In Sung, Ryu Seung Ryong
  'BLACKPINK: The Movie' (tegelijkertijd in première in de bioscoop en via Disney Plus)

Zijn een van deze aankomende series en shows genoeg om je te overtuigen om Disney Plus te kopen?