Drama's

Disney Plus eerste Koreaanse originele serie 'Rookie Cops' eindigt met veel kijkers + afscheid van cast

STER BIJDRAGER

Disney Plus debuteerde met zijn eerste originele Koreaanse drama 'Nieuwe agenten' op 26 januari, en het eindigde zijn solide run op 16 maart. Ondanks het beperkte bereik van de show door alleen uitgezonden op 10 Azië-Pacific-locaties, stond het drama bovenaan de Disney Plus- en OTT-ranglijst gedurende de 8 weken durende uitzending.

'Rookie Cops' is een coming-of-age-drama over vrienden van de politieacademie met in de hoofdrol:Kang Daniël,Chae Soo Bin, Lee Shin Young,Park Yoo Na, Park Seong Jun,Dohee, Kim Woo Seok en Cheon Young Min. 'Rookie Cops' vertrouwt sinds de release op mond-tot-mondreclame vanwege een gebrek aan inhoudspromotie. Van de eerste zoen scène tot de actievolle finale, was de chemie tussen de cast een opmerkelijke aantrekkingskracht voor veel kijkers. Netizens koesterden de vriendschap van de eerstejaarsploeg en noemden ze de 8댕즈 of 8 puppy's.

Kim So Yeon, directeur van DTC Business bij The Walt Disney Company Korea onthuld dat de originele inhoud die tot nu toe is uitgebracht in het buitenland goede reacties krijgt en met name de genoemde 'Rookie Cops' presteert goed in Aziatische markten zoals Singapore, Maleisië en Taiwan. Ze vervolgde: Omdat de eerste Koreaanse inhoud goede resultaten heeft, zal ook de investering toenemen. Hoofd van The Walt Disney Company Azië inhoud Jessica Kam-Engle bevestigd dat 'Rookie Cops' gestaag populair is in de regio Azië-Pacific.

'Rookie Cops' werd gedurende 2 maanden gestold als de top 10 tv-trendshow van Disney Plus Korea, is tijdens de run nooit onder deze trend gedaald en behield 33 keer de eerste plaats, zelfs ondanks de release van grotere producties.

Het piekte in de top 3 van trending tv-shows in alle 5 Disney Plus-markten waar FlixPatrol gegevens over verzamelde voor 'Rookie Cops'. Er zijn geen gegevens verzameld voor niet-Engelstalige Disney Plus Hotstar-series, ondanks dat de show daar hoog in het vaandel staat.

De show deed het ook goed in Geld vandaag 's OTT-ranglijst die 7 Koreaanse platforms in overweging nam. Op basis van gegevens van de derde week van maart stond 'Rookie Cops' op de vierde plaats in de top 10 van meest buzzwaardige OTT-inhoud van Korea.


Op 22 maart bracht Disney Plus de slotopmerkingen van de cast uit waarin ze reflecteerden op gedenkwaardige momenten en de kijkers bedankten voor de steun.

Via zijn bedrijf, Kim Woo Seok teruggeroepen , Het is een werk gefilmd met veel medewerkers en acteurs die samenwerken op warme zomerdagen. Hoewel het jammer is dat het eindigde, gaan er veel momenten door mijn herinneringen. Cheon Young Min gezegd , We hebben het filmen goed kunnen afronden door te lachen en elkaar te begeleiden, zelfs in moeilijke tijden. Kang Daniël toegevoegd er was pure en vriendelijke energie bij het werken met leeftijdsgenoten en vilt het werd een zinvolle tijd voor mij om een ​​stap verder te rijpen. Chae Soo Bin dat is genoteerd dat met iedereen zijn was alsof ik het studentenleven heb meegemaakt. Ik denk dat deze herinneringen nog lang in herinnering zullen blijven.


Ondertussen heeft Disney Plus nog geen plannen bekend gemaakt om de voltooide Koreaanse originele inhoud toegankelijker te maken, maar zal doorgaan met het verwerven en ontwikkelen van meer K-drama's. Het volgende voor de 'Rookie Cops'-cast omvat: Chae Soo Bin's Netflix-serie 'The Fabulous', Kim Woo Seok's doorlopende drama 'Military Prosecutor Doberman', Lee Shin Young's filmdebuut in 'Rebound' en Kang Daniel's aanstaande comeback-album na 1 jaar sindsEP'GEEL'.