Nieuws

Het drama 'Love Ft. Marriage and Divorce 2' krijgt een hoge kijkersbeoordeling, ook al toonde het 90 minuten van twee personages die ruzie maakten

www.insight.co.kr

Er werd gemeld dat het drama ' Liefde ft. Huwelijk en Echtscheiding 2 ' stond bovenaan de kijkersbeoordeling, ondanks de onconventionele aflevering waarin 90 minuten ruzie tussen twee personages te zien was.

De nieuwe aflevering van TV Chosun's 'Love ft. Marriage and Divorce' die op 18 juli werd uitgezonden, toonde 90 minuten van Shin Yoo Shin (gespeeld door Lee Tae Gon ) en In Pi Young (gespeeld door Park Joo Mi ) met een vurig argument over echtscheiding.

Het gesprek tussen de twee personages ontvouwde zich toen Sa Pi Young erachter was gekomen dat haar man, Shin Yoo shin, haar had bedrogen. Na het ontdekken van het overspel van haar man, ontmoette Sa Pi Young hem om hem om een ​​scheiding te vragen, terwijl Shin Yoo Shin om vergeving smeekte.

Deze aflevering leek een toneelstuk waarbij slechts twee mensen betrokken waren, omdat het het contrast liet zien tussen huwelijk en echtscheiding, liefde en haat, berouw en excuses. Bovendien wisten acteurs Park Joo Mi en Lee Tae Gon ondanks de lange speelduur de aandacht van de kijkers stevig vast te houden met hun acteerkunsten.

Hoewel er gemengde reacties waren op deze aflevering, bewees de kijkersbeoordeling het tegendeel. Deze aflevering was in staat om een ​​hoge score van 12,5% landelijk te bereiken, volgens Nielsen Korea .

Hoewel het een beetje lager was dan de beoordeling van de laatste aflevering, die een beoordeling van 13,1% was, scoorde deze aflevering redelijk goed, aangezien de volledige aflevering van 90 minuten net gevuld was met het argument tussen twee personages.

In de tussentijd, TV CHOSUN Het weekenddrama 'Love ft. Marriage and Divorce 2' vertelt het verhaal van vrouwen die een crisis doormaken waarin hun geluk in een oogwenk als een luchtspiegeling kan verdwijnen.