Nieuws

Drama 'Young Lady and Gentleman' schokt kijkers met deze controversiële scène

www.insight.co.kr

Het drama ' Jonge dame en heer ' krijgt kritiek op het geweld dat in het drama wordt geportretteerd. De laatste aflevering is onderhevig aan hevige kritiek, omdat het liet zien dat een dochter door haar vader in een kamer werd opgesloten omdat hij tegen haar dating was.

In de aflevering van het KBS2-drama 'Young Lady and Gentleman' dat op 30 januari werd uitgezonden, Park Dan Dan (gespeeld door Lee Se Hee ) begon te daten Lee Jonge Kook (gespeeld doorJi Hyun Woo). Echter, Park Soo Cheol (gespeeld door Lee Jong Won ) , de vader van Park Dan Dan, was tegen de relatie van zijn dochter met Lee Young Kook en besloot maatregelen te nemen.

De reden dat Park Soo Cheol tegen zijn dochter was die met Lee Young Kook uitging, was omdat hij 14 jaar ouder is dan zij en een alleenstaande vader was met drie kinderen.

In deze aflevering is te zien hoe Park Soo Cheol zijn dochter, Park Dan Dan, met geweld grijpt en haar in haar kamer gooit, en zelfs een slot op de deur zet. Hij benadrukte zelfs zijn familie dat ze de deur niet voor haar mochten openen. De vrouw van Park Soo Cheol protesteerde, ' Is dit het Chosun-tijdperk? Zou haar opsluiten in een kamer iets oplossen?'


Ondanks de protesten van de familie ging de opsluiting door tot de volgende dag, zoals Park Soo Cheol uitlegde: ' Ze luistert niet als ik het alleen in woorden zeg.' Tijdens het ontbijt riep Park Soo Cheol uit: ' Geef haar niet eens eten. Ze zal zeggen dat ze het uitmaakt als ze honger krijgt.'

Na het nieuws te horen dat Park Dan Dan is opgesloten, schrokken de kinderen van Lee Young Kook en zagen ze luid huilen. Deze laatste scène zorgde ervoor dat veel kijkers zich ongemakkelijk voelden en verschillende kritieken kregen. Veel kijkers bekritiseren dat de scène schokkend is en wezen op de archaïsche weergave van huiselijk geweld.