Nieuws

[EXCLUSIEF INTERVIEW] TRI.BE: de explosieve rookies om naar te kijken

STAM , uitgesproken als 'proberen', is K-Pop's nieuwste wereldwijde rookie, en vanaf oktober 2021 heeft de groep hun allereerste mini-album uitgebracht [Ik kwam, ik zag, ik heb overwonnen] . Betekenis, ' Ik kwam, ik zag, ik overwon ' in het Latijn en bestaande uit 7 tracks die het indrukwekkende bereik van deze rookie-groep tentoonstellen, STAM 's vastberadenheid om hun eigen unieke pad te effenen, bevordert een verfrissende nieuwe kijk op zelfverzekerde meidengroepen. Van moombahton, tech house tot folk, trap-pop, deze powerhouse rookies, wiens namen zijn Songsun , Kelly , Hyunbin , Jia , Soeun , Slijk , en Jinha , probeer de grenzen van het typische K-Pop meidengroepgeluid te testen. Om nog maar te zwijgen, ze zijn even mooi als getalenteerd. Met persoonlijkheden die een charmant charisma weerspiegelen als aanvulling op hun ontluikende talent als idolen, STAM is ingesteld op een fan-favoriete groep.

allkpop kreeg een exclusieve kans om te chatten met de leden van STAM 1-op-1 om hun nieuwste titel te bespreken,' ZOU JE UITVOEREN? ,'hoopt voor de groep, een speciaal bericht voor WAAR, en veel meer. Lees dan snel verder voor onderstaand interview!

1) TRI.BE wil de boodschap overbrengen dat 'we perfect zijn zoals we zijn'. Wat is volgens jou de betekenis van een dergelijke boodschap in de huidige samenleving, en hoe stel je je fans voor om deze boodschap in hun dagelijks leven uit te dragen?

Kelly : Onze teamnaam is TRI.BE, wat de combinatie is van de meest perfecte vorm TRIANGLE en BE, dus we zijn het meest perfecte bestaan. We willen echt dat onze fans hetzelfde denken; dat ze perfect zijn zoals ze zijn. Ook al is niemand perfect, we kunnen nog steeds in onszelf geloven en geloven dat we perfect zijn. Heb vertrouwen!

2) Terwijl we op weg zijn naar een nieuw tijdperk vol 'verfrissende pittige smaak', zijn we benieuwd hoe elk lid van de individuele sterke punten van TRI.BE de comebacks van de groep als geheel heeft geholpen. Wat denk je dat ieder van jullie meebrengt als je kracht?

Songsun : Als leider is het niet gemakkelijk om alle 7 leden altijd op één lijn te hebben. Wanneer er problemen of discussies zijn, denk ik dat het mijn rol in TRI.BE is om neutraal te blijven en het evenwicht tussen de leden te bewaren en de relatie tussen iedereen te beheren. Houd de groep bij elkaar.

Hyunbin : Ik heb meestal de leiding over de krachtige stukken in de uitvoeringen, zoals de rap. Ik draag bij aan de algehele kracht van de groep.

Jia : In tegenstelling tot wat Hyunbin en Songsun in hun zang laten horen, heb ik een lichte stemtoon. Ik denk dat ik die sprenkel erbij doe.

Soeun : Ik heb meestal de leiding over de diepe stempartijen die dienen als overgangspunten in het nummer die het algehele gevoel veranderen. Ik denk dat ik de overgangsknop ben.

Kelly : In tegenstelling tot het krachtige aspect van Hyunbin, ben ik wat soepeler. Ik heb ook een beetje kracht in mijn vocale vaardigheden.

Jinha : Ik ben de sfeermaker van de groep!

Mij en : Als jongste, dus ik ben de baby. Ik probeer altijd mijn unnies te volgen!

3) Zijn er punten die u als groep zou willen verbeteren terwijl u zich als kunstenaar ontwikkelt?

Slijk : TRI.BE staat zeer bekend om onze optredens op het podium en in het algemeen. TRI.BE werkt er als groep altijd naar toe, maar ik wil dat we meer verbeteren qua prestaties. In termen van een professional worden op het podium, meer charisma, podiumprésence en alles hebben.

4) Je titelsong, 'WOULD YOU RUN', laat een veel intensere en fysiek slopende uitvoering zien. Hoe was de training voor deze comeback en wat waren de moeilijkste onderdelen van de voorbereiding op deze comeback?

Soeun : [Voor] deze comeback was het voorbereiden van '-18' het moeilijkst voor mij. De unit bestaat uit mezelf, Mire en Hyunbin, en het was erg druk om met de twee hoofddansers van de groep te dansen. Ik kon er doorheen komen omdat de twee leden me echt hebben geholpen. Het was een heel leuk proces.

Jinha : Voorbereiden op het album qua zang en het juiste gevoel en vaardigheden krijgen was voor mij het meest uitdagende onderdeel. Ik kwam er doorheen omdat S.Tiger PD, de producer en de leden me veel advies gaven over hoe ik me moest voorbereiden op het opname- en voorbereidingsproces.

5) Waar zie je TRI.BE over een paar jaar, gezien je hele carrière tot dusver de pandemie van het coronavirus heeft doorgemaakt? Wat hoop je als groep te bereiken? Je zei eerder dat je heel graag live wilde optreden! Welke locaties staan ​​op je droomtourlijst? Nog steden die je echt wilt bezoeken?

Kelly : Qua locatie wil ik Taiwan en Japan bezoeken omdat ik de huizen van de leden wil bezoeken. Ik wil heel graag hun families en de fans daar bezoeken!

Slijk : Ik droom ervan een concert in Amerika te doen. Het is ieders droom om op een groot podium in de VS te staan.


Soeun : Over een paar jaar denk ik dat ik tegen die tijd in dezelfde kamer zit met jou voor het interview. Niet op ZOOM, maar in persoon. ik foto STAM de wereld rondgaan en de fans persoonlijk ontmoeten om op een echt niveau met hen te communiceren en met hen om te gaan. Ik hoop dat het snel komt!

6) Ten slotte: heb je een bericht of woorden van aanmoediging of dank die je aan TRUE wilt overbrengen?
Songsun : Door de situatie heeft iedereen het moeilijk. Het zijn echt zware tijden voor iedereen. ik wens dat STAM 's muziek en STAM kan voor iedereen als een helende plek dienen. [Ik hoop] dat we iedereen troosten die naar ons luistert, en ik hoop dat we de fans ooit persoonlijk kunnen zien.

STAM : Vechten! Wij houden van u!