Nieuws

#Drippin's #Dongyun deelt zijn ervaring met het zien van 'Idol of Idols' #BTS's #V in het echt

IN heeft de bijnaam gekregen Idool van Idols aangezien talloze rookie-idolen zijn uniekheid en moeiteloze belichaming van de uitvoering als hun inspiratie noemen.

Elke dag is er een idool die zijn aanbidding en waardering voor Taehyung bekent.

Een bericht op TheQoo kreeg aandacht toen het werd gepost door Dongyun, een lid van de jongensgroep Drippin , waar hij zijn ervaring met zien deelde Taehyung in het echte leven uiting geven aan zijn geluk dat zijn droom uitkwam:

' Ik weet niet zeker of ik dit kan, maar ik heb V ooit persoonlijk op een schip gezien... I had het geluk om V-sunbaenim persoonlijk te zien. Ik voelde in het echte leven hoe het is om je hart te laten stoppen vanwege het zien van zo'n schoonheid. Mijn hart klopte zo snel omdat mijn droom uitkwam om hem persoonlijk te zien. Ik was zo blij die dag. Zo knap, echt zo ontzettend knap.

Taehyung is een van de meest invloedrijke artiesten omdat hij niet alleen de grootste invloed heeft op jongere idolen, maar ook op oudere artiesten.

IN 's ' Kerstboom ' werd gespeeld op ITZY ’s variété kloof van ITZY .

Gerenommeerde zanger Choi Baek Ho sprak zijn dank uit aan Taehyung in een show met Lee Hyun.

Kang Huh Dalrim bedankt Taehyung op haar Instagram.

MSG WANNABE , Kang Chang-mo (KCM) onmiddellijk beantwoord IN ’s naam bij het zien van zijn foto.

IN blijft liefde en bewondering krijgen als artiest en als persoon van iedereen terwijl hij blijft opvallen met zijn talenten en geweldige persoonlijkheid.