Nieuws

Dream Catcher's 2e volledige album 'Apocalypse : Save Us' staat na release bovenaan de iTunes-albumhitlijsten in 20 verschillende landen

Dromenvanger's 2e volledige album' Apocalyps: red ons ' is gestegen naar de top van iTunes album hitlijsten in 20 landen, kort na de release op 12 april.

Sinds 13 april KST staat 'Apocalypse: Save Us' bovenaan de iTunes-albumhitlijsten in landen als de Verenigde Staten, Australië, Brazilië, Canada, Frankrijk, Hong Kong, Maleisië, Peru, Polen, Saoedi-Arabië, Spanje, Zweden, Turkije, Vietnam, en meer, voor in totaal 20 verschillende regio's. Bovendien is Dream Catcher nu de 5e K-Pop-meidengroep ooit die bovenaan de Amerikaanse iTunes-albumgrafiek staat met een comeback-album, na Rood fluweel , TWEEMAAL , BLACKPINK , en LONA .

Ondertussen begint met 'Apocalypse: Save Us' van Dream Catcher een nieuw hoofdstuk in het universum van de meidengroep en luidt het eerste deel van de ' Apocalypse ' trilogie. Het titelnummer van het album is ' huis ', met een waarschuwingsbericht voor de veiligheid van de planeet en het milieu.