Nieuws

Duizenden mensen stromen naar de pop-upwinkel 'Squid Game' in Frankrijk om het spel 'Dalgona' te proberen

www.insight.co.kr

12 Rue d'Alexandrie, 75002 Parijs, zaterdag en zondag van 11 tot 19 uur.

De ' Inktvis Spel ' heeft een sensatie over de hele wereld veroorzaakt, aangezien iedereen is meegesleept door het meeslepende verhaal van dit dystopische overlevingsspel. Met de stijgende populariteit van de show werd een 'Squid Game Experience Center' geopend in Frankrijk, waar bezoekers enkele van de games die op de show te zien zijn, kunnen ervaren.

Op 2 oktober, Netflix opende het 'Squid Game Experience Center/ Museum' aan de Rue d'Alexandrie in Parijs. In dit experience center kunnen bezoekers spelen zoals de Koreaanse 'Dalgona (Sugar Honeycomb)' en Ddakji games.'

Veel bezoekers stroomden naar het belevingscentrum en plaatsten verschillende foto's en video's op sociale media om hun ervaringen met de games te tonen.

@alexgoyaa

Gelukkig is het fictief want ik ben er niet goed in... en jij, overleef je het? ##SquidGame ○ △ □

♬ zoon origineel - Alex Goya

Volgens netizens probeerden veel mensen in heel Frankrijk het experience center binnen te komen, en bezoekers moesten meer dan twee uur in de rij wachten om de pop-up store binnen te gaan.

Ondertussen werd in Itaewon, Zuid-Korea, een belevingscentrum 'Squid Game' geopend, maar dat werd gesloten wegens strikte quarantainemaatregelen.

@kultt_

##inktvisspel nu in Parijs!

♬ Inktvisspel - Sensei D & DDark