Nieuws

Een buitenlandse bodybuilder wekt het vermoeden dat Kim Jong Kook steroïden misbruikt, maar netizens kopen het niet

nieuws.naver.com

Een beroemde Canadese fitnesstrainer had vermoedens over het gebruik van steroïden door Kim Jong Kook. De trainer verklaarde dat het voor de zanger op 45-jarige leeftijd onmogelijk is om dat cijfer vast te houden en zei zelfs een miljoen dollar te verwedden dat Kim Jong Kook anabolen misbruikt.

Bodybuilder/fitnesstrainer Greg Doucette plaatste een video met de titel, ' Kim Jung Kook || Natty of niet ,' op zijn YouTube-kanaal op de 31e van vorige maand. In de video begon de YouTuber met de introductie van Kim Jong Kook als zanger en acteur uit Zuid-Korea en legde uit dat de zangeres in een paar maanden tijd 2 miljoen abonnees had gekregen.

De fitnesstrainer bleef vermoedens wekken dat Kim Jong Kook steroïden gebruikte, omdat het onmogelijk is om op 45-jarige leeftijd zo'n lichaamsbouw te hebben. De trainer verstrekte een paar foto's van Kim Jong Kook in 1996, 2001 en 2016, waarin hij uitlegde dat De lichaamsbouw van Kim Jong Kook wordt groter met de leeftijd en beweerde dat het onmogelijk is om zoveel spiermassa te krijgen in de jaren na de leeftijd van 45. De trainer beweerde verder: ' Ik denk dat hij aan de HST is,' vermoeden dat de zanger steroïden gebruikt. Hij voegde eraan toe dat een persoon op 45-jarige leeftijd niet hetzelfde testosteronniveau heeft.

Greg Doucette bekritiseerde voortdurend de vorm van Kim Jong Kook en wekte het vermoeden dat Kim Jong Kook onnatuurlijke middelen gebruikt om groter te worden. Netizens maakten echter verschillende opmerkingen ter ondersteuning van Kim Jong Kook. Veel netizens en fans wezen erop dat Kim Jong Kook jarenlang hard heeft gewerkt om spieren te krijgen en altijd vele uren in de sportschool traint om zijn figuur te behouden.

Netizens heeft gereageerd , ' Maar als ik zou moeten kiezen, zou ik zeggen dat hij natty is. KJK had 7 tot 8 jaar geleden een groter, meer gescheurd lichaam en hij is niet zo groot als toen. Hij is echt in lange tijd niet verbeterd, maar gaat eigenlijk langzaam achteruit naarmate hij ouder wordt.' 'Hij klinkt zout dat Kim Jong Kook in slechts een paar maanden tijd 2 miljoen YouTube-abonnees heeft gekregen. Hij noemde het een paar keer aan het begin van de video,' 'Hij woont letterlijk in de sportschool. Hij kocht zelfs een kabelmachine in zijn appartement. Hij is ook erg streng met zijn dieet. Als hij zijn brouwsel met kippenborstsap zou zien,' 'zou Jong Kook zich hier slecht over voelen.. hij deed 20 jaar lang alles om zijn lichaam te behouden en te versterken. Je had moeten controleren hoe zijn lichaam in twee decennia transformeert. Ga je schamen Greg. dit is zo onvoorzichtig', 'Deze man weet niet waar hij het over heeft', 'KJK is te goedkoop om steroïden te kopen,' en ' het is niet de chemische stof die zijn lichaam heeft gemaakt, maar zijn consistentie gedurende meer dan 20 jaar.'