Nieuws

Een kijkje achter de schermen en details van het interview van BTS met Sakshma Srivastav

Een paar dagen geleden, de Indiase show, Tijden nu , had het interview vrijgegeven dat ze als gast hadden met BTS, namelijk Sakshma Srivastav de interviewer. Het interview duurde 18 minuten en is beschikbaar op hun officiële YouTube-kanaal, 'zoom', dat door meer dan 6 miljoen mensen over de hele wereld wordt bekeken. Niet alleen mevrouw Srivastav werd geprezen om haar schoonheid en charme, maar ook om de manier waarop ze erin slaagde de jongens aan het lachen, blozen en zich op hun gemak te laten voelen.

Het feit dat ze voor alles toestemming vroeg, inclusief het uitspreken van een hele zin in het Hindi, getuigt van haar professionaliteit. Ze heeft al veel K-popartiesten geïnterviewd, waaronder TXT, dus ze is zeer bekend met de onderwerpen waarover ze moet praten, en Big Hit Entertainment weet ook precies met wie ze zijn jongens sturen.

Het eerste wat ze deed was een algemene vraag over 'Boter', wat het betekent en wat het leuke ervan was, die natuurlijk werd beantwoord door de leider van BTS, RM. Na te zijn beantwoord met bijna hetzelfde antwoord als altijd, namelijk dat het nummer is gemaakt om veel positieve energie te brengen en niet echt een hard nummer is, maar gewoon een dance-pop, eraan toevoegend dat de leden aan het einde een harde tijd uitspreken van de teksten; ze ging verder met wat het echte interview was, te beginnen met de oudste van allemaal, Jin, die zichzelf presenteerde als 'Namaste, Worldwide Handsome guy Jin', waardoor zijn bandleden en de interviewer moesten lachen, een uitspraak waar ze het zeer mee eens was. Ze vroeg Jin of zijn knappe uiterlijk het feit kon overschaduwen dat hij een zeer getalenteerde en hardwerkende man is, en dit alles terwijl hij zijn stem en dansvaardigheden prees. Jin antwoordde simpelweg dat knap zijn een pluspunt is en hij heeft echt niet het gevoel dat zijn talent op de tweede plaats zou kunnen komen.

Mevrouw Srivastav ging verder met SUGA, de op één na oudste van de groep, en vroeg hem naar de gevoelens van pijn die BTS in hun liedjes heeft geportretteerd en of het moeilijk is of niet om die pijnlijke herinneringen en gevoelens terug te brengen tijdens het zingen van die specifieke liedjes . SUGA keek haar aan, misschien verbaasd over haar complexe vraag, en antwoordde dat de beste manier om die pijn los te laten, het produceren en maken van een nummer was, dus aan het einde van het proces doet het niet meer zoveel pijn in vergelijking met de vorige keer. begin. Hij legde uit dat wanneer elk lid aan hun soloprojecten werkt, ze kiezen waarover ze praten en dat ze dankbaar zijn voor die herinneringen die hen in staat stellen verhalen te vertellen. Ten slotte zei hij dat het belangrijk is dat iemand zijn gevoelens ordent, zodat hij een gelukkig leven kan leiden.

Verdergaand met J-hope, die bijna de hele tijd glimlachte tijdens het interview, vertelde mevrouw Srivastav over de donatie die hij heeft gedaan aan kinderen die lijden onder geweld in Tanzania, namelijk het royale bedrag van honderd miljoen Koreaanse won. Ze voegde eraan toe dat alle leden van BTS al een tijdje dit soort donaties doen. De vraag die ze voorbereidde voor J-hope, ging over de doelen die hij persoonlijk heeft en ook het volgende doel voor BTS, aangezien het heel gewoon is dat ze al hun dromen waarmaken, en hoe het voelt om daar te zijn, op top van succes. Met een glimlach, helder als de zon, antwoordde J-hope dat ze zijn waar ze zijn, omdat het lijkt alsof het lot in het voordeel van hen is uitgelijnd, en uiteindelijk waren ze gewoon hard aan het werk aan wat hun ding was, dus het is zeer waarschijnlijk dat als ze hard blijven werken, ze veel mensen zullen blijven inspireren, wat nu eigenlijk hun doel is. Oh, en volgend jaar ook nog een Grammy!

Vervolgens was RM het centrum. De interviewer stelde hem een ​​heel specifieke vraag over het opnieuw uitvinden van hun concepten en of het moeilijk was of niet om met nieuwe ideeën te komen die nog meer publiek konden trekken. 'Eigenlijk was het nooit gemakkelijk', begon hij. Hij sprak over de hoeveelheid druk die ze hadden als ze 2 tot 3 nummers in een jaar moesten uitbrengen, behalve de tijd van 'Dynamite' en nu, 'Butter', met bijna 9 maanden verschil en 10 nummers ertussen (Life Goes On, Savage Love en Film Out, dat zijn MV's, plus hun nieuwste studioalbum, 'BE'), waardoor deze tijd nog moeilijker voor hen is en dat er waarschijnlijk geen artiest is geweest die zoveel inhoud heeft gedaan in zo'n korte tijd . De visuals, hun nieuwe kapsels, de concepten, het nieuws, het wordt allemaal met veel druk gedaan omdat mensen iets anders en aantrekkelijks verwachten. RM benadrukt dat hij zou liegen als hij zou zeggen dat alles leuk of vreugdevol is, maar ze weten dat dit het leven is dat ze altijd hebben gewild en als het anders zou zijn, zullen ze waarschijnlijk niet zoveel genieten als ze doen het, ondanks de druk.

Niet zonder RM te vertellen hoe intellectueel hij klinkt en dat is altijd een plezier om hem te horen praten, vervolgde mevrouw Srivastav haar complexe en zeer uitgebreide vragen aan Jimin. Haar vraag ging over sociale media en de foto's die ze maken om ze te uploaden, momenten terugbrengend waarop Jimin veel selfies plaatste terwijl hij jonger was, en of ze twee keer nadenken voordat ze iets zeggen of iets posten. Jimin is het ermee eens door te zeggen dat ze voorzichtig moeten zijn met wat ze posten en dat het soms een beetje vervelend kan zijn, maar ze weten ook dat alle ogen op hen gericht zijn, dus dat gevoel is meestal erg positief. Ze hebben een imago om voor te zorgen en dat doen ze ook. Maar hij voegt er ook aan toe dat ze zich gelukkig voelen wanneer ze met hun acties en woorden mensen kunnen beïnvloeden en gelukkiger kunnen maken.

Toen V aan de beurt was, verloor de interviewer haar tijd niet om hem te prijzen als de fangirl en V bevooroordeeld ze is: ze vertelde hem dat zijn stem geweldig, sexy is en met de tijd alleen maar beter en beter wordt. Haar vraag was of zijn stem natuurlijk was, iets waar iemand mee geboren moet worden of dat hij als stagiair veel moet oefenen en veel stemoefeningen moet doen. De interactie tussen die twee zat vol met positieve en schattige opmerkingen, zoals toen V haar gebaren nabootste en haar een kus gaf. Hij bloosde van haar woorden en zijn kameraden die hem uitlachten, antwoordde hij dat zijn leraar hem vroeger uitschold vanwege zijn manier van zingen, maar dat hij zichzelf verbeterde door heel hard te werken. 'Het is een mooie stem. Is als... Als je de hele nacht zingt, zal de wereld de hele nacht luisteren', zei mevrouw Srivastav en eindigde ermee.

De laatste vraag ging naar de Gouden Maknae, Jung Kook, welk kapsel de interviewer bewonderde en hem vertelde dat zijn haarkleur een goede keuze was. Haar vraag ging over de les die hij in zijn jonge jaren heeft geleerd of iets wat hij nu heeft geleerd en dat hij voor altijd zal koesteren. Een beetje stotterend antwoordde JK dat er geen specifieke les is, maar mensen die buitengewoon aardig voor hem waren en hem tot goede dingen hebben beïnvloed, vooral de leden, dus hij is er erg dankbaar voor. Uit het niets barstte J-hope plotseling in lachen uit en de reactie van de interviewer was onbetaalbaar en vooral de grappigste scene. 'Ik bouw aan mezelf als persoon', besloot Jung Kook.

Er werd weer een teamvraag gedaan, over hoe ze hun vermoeidheid door prestaties of iets anders hebben overwonnen. Jin kwam met het beste en hartverwarmende antwoord: ze doen hun best als ze weten dat fans, die hen altijd hadden gesteund, kijken, dus het is niet alsof ze maar de helft van hun kunnen op het podium geven, maar doe het goed en professioneel omdat fans het beste verdienen. De jongens gaven een mooie en schattige boodschap voor hun Indiase leger, noemden ze 'mooi' en vertelden hen dat hun gebed gaat naar al die families die worstelen met COVID-19, dit alles nadat de interviewer hen had verteld over de donaties en de 2 miljoen Indiase ARMY die klaar zijn om deel uit te maken van een concert. BTS zei dat, zodra deze situatie duidelijk is en het veilig is om op tournee te gaan, India er zeker in zou zijn.

Aan het einde van het hele interview liet Sakshma Srivastav ze een hele zin in het Hindi uitspreken, iets wat ze altijd doen met de buitenlandse artiesten die ze interviewden. Ze leerde hen hoe ze moesten zeggen 'Indian BTS ARMY, je leeft in ons hart', en na verschillende pogingen slaagden ze er eindelijk in om het correct te zeggen: 'Indian BTS ARMY, आप हमारे दिलों में रहते हैं' [aap hamaare dilon mein rahate hain ].

ARMY was dol op het interview, hun interacties en riep de meeste westerse interviewers uit voor hun gebrek aan capaciteit om een ​​comfortabele ruimte te creëren terwijl ze BTS als hun gasten hadden, iets dat waarschijnlijk niet voor het eerst gebeurde in deze comeback. Absoluut prachtig, Sakshma Srivastav heeft alle ontvangen complimenten geaccepteerd en riep ook haters uit, de meeste van hen zijn solo-stans, het soort fandom dat serieus, geen enkele artiest nodig heeft en zeker niet BTS.

Het volledige interview is hier te zien (let op: het is geblokkeerd in bepaalde landen, zoals de Verenigde Staten):