Nieuws

Een onverwacht verjaardagscadeau van het Tunesische leger aan BTS-leider Kim Namjoon


Toen het gezegde Love you to the Moon.. werkelijkheid werd..

Op donderdag 12 september heeft de legale Tunesische vereniging zonder winstoogmerk BTS YOUniverse TN de aankoop bevestigd van een land van 4.047 m² op de maan in het Lake Of Dreams-gedeelte onder de naam Kim Namjoon als cadeau voor de verjaardag van de leider op de genoemde datum.

De vereniging is opgericht in augustus 2019, maar heeft lang aan dit project gewerkt om het eindelijk te bereiken dankzij de medewerking van het Tunesische ARMY met gelddonaties. De oprichters van BTS YOUniverse TN hadden al een grote reputatie in de Tunesische fandom omdat ze betrouwbaar en betrouwbaar zijn, aangezien ze ook beheerders zijn in de Tunesische ARMY-fanbase die actief zijn sinds 2012, zelfs vóór het debuut van BTS en een van hen heeft ervaring in het gebied van Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Ze wisten het proces te doorlopen en de nodige documenten op te sturen zodat het project eindelijk het licht kan zien.

Dit verjaardagscadeau is geïnspireerd op de liefde van de leider voor de maan die is opgemerkt in zijn solotrack Moonchild in zijn mixtape MONO die in oktober 2018 is uitgebracht. Het is een manier om dankbaarheid te uiten voor het troosten van mensen en het veranderen van hun leven over de hele wereld.-Advertentie- Overslaan

Later op Namjoon's Day liet de vereniging de officiële documenten vallen die RM's Lunar Property bewijzen en bedankte iedereen die had meegewerkt om de droom waar te maken.

Er werd dezelfde dag een e-mail gestuurd naar een van de oprichters van de verantwoordelijken voor de verkoop van Lunar-eigendommen, waarin RM werd gefeliciteerd met het bezit van het land en hun beste wensen voor zijn verjaardag uitsprak, maar wacht... Ze vermeldde niet dat het land ook niet voor RM was voor een verjaardag.....

Maar het Moon-project was niet het enige project dat voor Namjoon werd georganiseerd.


Op 1 september hield de vereniging de hele dag een evenement genaamd: BTS Exhibition TN: een Namkook Birthday Celebration. Het was op de verjaardag van het jongste lid Jungkook. Tunesische ARMY verzamelde zich in het café-theater in de hoofdstad Tunis en had de hele dag feest. Het evenement omvatte een tentoonstelling van de discografie van BTS, BT21 Koya- en Cookie-cakes, een cupleeve-evenement, zingende rap- en dansvoorstellingen gedaan door ARMY, random play-dans, donaties voor de armen, waaronder kledingboeken, schoolbenodigdheden ... donaties voor de maan projecten en nog veel meer.

Ook werd een beroemd Tunesisch radiostation gevraagd om Persona te spelen, Namjoons solotrack op het laatste comeback-album van de groep op zijn verjaardag.


Zo vierden Tunesische ARMY's de verjaardagen van beide sterren maar het lijkt alsof er niets eindigt; zowel BTS YOUniverse TN als BTS TUNISIA fanbase hebben geplaagd voor aankomende evenementen. TaeJin plaagt, Jimin plaagt en Tunesische ARMY Festa 2e editie hints... het zijn zeker kookdingen...

Rond het web