Nieuws

Een YouTuber analyseert waarom de opa de vader van het hoofdpersonage zou kunnen zijn in 'Squid Game'

www.insight.co.kr

[BEVAT GROTE SPOILERS]

Er zijn interessante speculaties geweest over de mogelijke verborgen relatie tussen twee personages die te zien zijn in de populaire Netflix serie ' Inktvisspel .'

Onlangs heeft YouTuber ' Minhoaurs ' heeft een video geüpload waarin de relatie tussen Gezongen Ki Hoon (gespeeld doorLee Jung Jae) en Oh Il Nam (gespeeld door Oh Young Soo ). In de video suggereerde de YouTuber verschillende aanwijzingen die aantonen dat de opa de vader van het hoofdpersonage in de show zou kunnen zijn.

De YouTuber begon de scène voor het eerst te beschrijven toen een meerderheidsstemming plaatsvond om het spel te stoppen. Het spel komt tot stilstand wanneer de opa de laatste stem uitbrengt om het spel te stoppen. Alle deelnemers keerden terug naar hun dagelijks leven en Sung Ki Hoon zat voor een supermarkt toen hij Oh Il Nam tegenkwam.

In deze scène vraagt ​​Sung Ki Hoon: ' Woon je in deze buurt?' waarop de opa reageert, ' ik heb een vriend die in de buurt woont. Ik blijf daar een tijdje... Ik denk dat we elkaar moeten ontmoeten.' Hier, de Koreaanse uitdrukking ' Ik blijf daar een tijdje' heeft een dubbele betekenis die kan betekenen: ' Ik heb veel te danken aan...' Daarom speculeerde de YouTuber dat Oh Il Man die woorden regisseerde van ' Ik heb veel te danken aan...' om voor Sung Ki Hoon en zijn moeder te zijn.

De YouTuber wees er ook op dat er tijdens het drama geen sprake was van de vader van Sung Ki Hoon. Er was geen enkele foto van hem in het huis van Sung Ki Hoon. De YouTuber verklaarde dat als de vader van Sung Ki Hoon was overleden, de familie foto's van zijn vader zou hebben bewaard. Aangezien er echter geen spoor is van de vader van Sung Ki Hoon, kan worden geconcludeerd dat de vader van Sung Ki Hoon het gezin in de steek liet toen Sung Ki Hoon nog heel jong was.

Daarnaast wees de YouTuber er ook op dat Oh Il Nam tijdens het spel met de knikkers verklaarde dat de setting erg leek op de buurt waar hij lang geleden woonde. De YouTuber legde uit: ' Die buurt zou natuurlijk vergelijkbaar zijn met de plaats waar Oh Il Nam woonde, omdat het gebaseerd zou zijn op zijn herinneringen, aangezien hij de gastheer van dit spel is.' Sung Ki Hoon was echter ook blij om in die omgeving te zijn en onthulde dat hij in een vergelijkbare buurt had gewoond toen hij jonger was.

De tijdsperiode waarin Oh Il Nam in zo'n buurt woonde, wordt pas onthuld wanneer hij eindelijk het huis vindt waarin hij had gewoond. Toen hij het huis tegenkwam, legde Oh Il Nam uit: ' Dit is het huis waar ik lang geleden heb gewoond, met mijn vrouw en zoon.' Velen zouden zich dan afvragen waarom Sung Ki Hoon zijn vader niet zou herkennen? Waarop de YouTuber uitlegde dat Sung Ki Hoon 47 is in het drama. Dit betekent dat hij zou zijn vergeten hoe zijn vader eruit zou zien als ze uit elkaar waren gegaan toen hij jong was, en er zijn geen foto's van zijn vader in huis.

Toen de deelnemers hun ontbijt kregen, zei Oh Il Nam tegen Sung Ki Hoon: ' Je moet in je jeugd veel door je vader zijn geslagen,' waarop Sung Ki Hoon antwoordde: ' Hoe wist je dat?' Oh Il Nam antwoordde: ' Mijn zoon was net als jij.' De YouTuber speculeerde dat deze regel in het drama een toespeling moet zijn op Oh Il Nam als de vader van Sung Ki Hoon.

Bovendien was de naam van de moeder van Sung Ki Hoon Oh Mal binnenkort , waarin de YouTuber uitlegde dat het drama de internationale kijkers in gedachten moet hebben gehouden. In de Verenigde Staten neemt de vrouw meestal de familienaam van de man aan. De naam van Sung Ki Hoon's moeder, Oh Mal Soon, kan ook een toespeling zijn dat de familienaam van Sung Ki Hoon's vader Oh is en dat Sung Ki Hoon de meisjesnaam van zijn moeder aannam toen zijn vader het gezin verliet.

Ten slotte wees de YouTuber erop dat Sung Ki Hoon veel op zijn vader leek, omdat hij bereid was zijn familie te verlaten om zijn doelen te bereiken. In de laatste aflevering was Sung Ki Hoon op weg naar Los Angeles om zijn dochter te zien. Toen hij echter het visitekaartje van 'Squid Game' in handen kreeg, aarzelde hij niet om zijn dochter achter te laten. Dit lijkt erg op Oh Il Nam, die zijn familie in de steek liet om geld te verdienen.