Nieuws

E'Last kondigen hun eerste eenheid aan...

n.nieuws.naver.com

E-Entertainment heeft een nieuwsupdate op hun Twitter-account geplaatst. Vermelding:

[#NIEUWS] Elast Choi In, Seung-yeop, Romin, Won-jun, vormen hun debuuteenheid [Officieel]


Group E'LAST zal zijn eerste unit na debuut voorstellen.

Het Agentschap E-entertainment kondigde op de 28e aan dat 'Elast Choi-in, Seung-yeop , Romeins , en Won-juni zal de eenheid vormen Elast U en starten in mei met hun eerste activiteiten.'

Elast U
is een afkorting van ' Elast Ultimate ', en vier leden met verschillende charmes, Choi In , Seung-yeop , Romeins , en Won-juni , gaan de harten van fans veroveren met een nieuwe look die anders is dan de hele activiteit. zijn.

Elastiek
oudste broer en dansvaardigheden Choi In , de eigenaar van zowel vocale vaardigheden als visuals, Seung-yeop , Naver NOW's gast, Romeins , en EBS 'Boni-Hani' Wonjun , zal zich verenigen met Elast U , die veelzijdig talent hebben, waardoor de verwachtingen gewekt worden voor wat voor soort concept en muziek ze zullen laten zien.

Elastiek
debuteerde met het eerste mini-album 'Day Dream' in juni vorig jaar en ontpopte zich als een K-popartiest van de volgende generatie door hun solide vaardigheden te onthullen met het titelnummer 'Swear'. Sindsdien lieten ze met het titelnummer ``Tears of Chaos'' van het tweede mini-album ``AWAKE'' en het vervolgnummer ``Dangerous'' het aspect van verdere groei zien door de unieke kleur van Elastiek.

Het is opmerkelijk wat voor soort prestaties Elastiek zal blijken uit deze eerste eenheidsactiviteit, die in elke activiteit een gestage groei laat zien.


Fans hebben gemengde gevoelens omdat sommigen zich afvragen wat er aan de hand is met de andere vier leden: leider, rapper en hoofddanser Water , Hoofdzanger Baekgyeul , Hoofdvocalist en Rapper Wonhyuk , en subvocalist, Maknae Yejun . E-entertainment hebben geen informatie verstrekt over hun activiteiten of waarom ze niet met alle 8 leden iets doen. Eerder maakten ze een comeback met Tears of Chaos als leadtrack, Wonjun heeft niet deelgenomen vanwege een planningsconflict. Zijn schema is afgelopen en hij hervatte zijn activiteiten met E'last .