Blogs

Elf K-Pop Idols met zeer zeldzame achternamen

Idolen hebben verschillende achternamen, die hun familie-afkomst aangeven en soms verschillen van welke clan ze komen. De top vijf van meest populaire en meest voorkomende achternamen omvat Kim, Lee, Park, Choi en Jung (inclusief andere spellingsvarianten), goed voor meer dan de helft van de bevolking in Zuid-Korea.

Aan de andere kant zijn sommige achternamen relatief zeldzaam in vergelijking met de rest, met niet meer dan 30.000 mensen onder de hele bevolking. Hier zijn enkele van de idolen die een zeldzame achternaam dragen!

1. Ong Seung Woo

Ong Seung Woo, een voormalig lid vanWil je er een, nu een solist en een acteur te zien in verschillende drama's en films, heeft een zeer zeldzame achternaam! Volgens de 2015-records van het National Statistics Office of Korea dragen 967 Koreanen dezelfde achternaam, een stuk zeldzaam met minder dan duizend van de totale bevolking.

2. Taeyang

Dong Young Bae, beter bekend onder zijn artiestennaam, Taeyang, is een idoolzanger, songwriter, danseres en lid vanOerknal. Zijn achternaam, Dong, is zeldzaam, zoals wordt geschat door het National Statistics Office of Korea. Volgens de gegevens van 2015 zijn er 5.936 Koreanen met dezelfde achternaam.

3. Boo Seungkwan

Een lid vanZEVENTIEN, een zanger, danser, songwriter en een allround entertainer,Boo Seungkwan, draagt ​​ook een zeer zeldzame achternaam! Zijn achternaam is afkomstig van het prachtige eiland Jeju, dat volgens het nationale bureau voor de statistiek van Zuid-Korea 10.604 Koreanen met dezelfde achternaam draagt.

4. Kan Mi Yeon

Baby V.O.X.'sKan Mi Yeon, zangeres, actrice, radiopresentator, model, modeontwerper en zakenvrouw, draagt ​​ook een zeldzame achternaam. Haar achternaam, Kan, wordt volgens de 2015-records van het National Statistics Office of Korea gedeeld met naar schatting in totaal 2525 Koreanen.

5. Bong Jae Hyun

Bong Jae Hyun, is ook bekend als Jae Hyun van de groepgouden kind, een zanger en een rijzende acteur! Zijn achternaam, Bong, heeft een geschat aantal van 12.959 Koreanen die dezelfde achternaam en de andere soortgelijke variaties dragen.

6. Eun Ji Won

SECHSKIES' charismatische leider, rapper, zanger, presentator, danser, componist en acteur,Eun Ji Won, heeft ook een unieke achternaam. Volgens de 2015-records van het National Statistics Office of Korea hebben slechts 16.927 Koreanen de achternaam Eun.

7. Beom Ga On

Beom Ga On, lid van de meidengroep,BONUSbaby, heeft een zeer zeldzame achternaam. Beom heeft, naast zijn andere variaties, slechts een geschat totaal van 3.838 Koreanen die dezelfde achternaam dragen.

8. Ki Hui Hyeon

DIAlid, singer-songwriter, rapper en actrice,Ki Hui Hyeon(ook bekend als Huihyeon en voormalig artiestennaam Cathy), heeft een zeldzame achternaam, Ki. Volgens de gegevens deelt ze de achternaam met naar schatting 29.062 Koreanen.

9. Oké Taecyeon

Ok Taecyeon,14:00 uur's belangrijkste rapper, een zanger, songwriter, acteur en ondernemer, draagt ​​de zeer unieke achternaam Ok. Zijn achternaam, Ok, heeft naar schatting 25.107 Koreanen met dezelfde achternaam.

10. Yook Sungjae

Yook Sungjae, een zanger, songwriter, acteur, gastheer en entertainer, en een zeer trots lid vanBTOBheeft een unieke achternaam van Yook. Volgens de gegevens van het National Statistics Office uit 2015 dragen slechts 23.455 Koreanen de achternaam Yook.

11. Postbus

Pyo Jihoon, bekend onder zijn artiestennaam,postbus, is een rapper, zanger, acteur en de maknae van de groepBlok B. Hij deelt zijn unieke achternaam, Pyo, met naar schatting 30.749 Koreanen.

Staat jouw vooroordeel hier vermeld? Kent u ook andere idolen met een zeldzame achternaam die alleen door 30.000 Koreanen van de totale bevolking wordt gedragen?