Nieuws

ENHYPEN-fans maken zich zorgen nadat ze zien dat Jake zich ongemakkelijk voelde tijdens zijn recente V Live, waar hij terugslag en negatieve opmerkingen ontving

Op 18 februari,ENHYPENfans maakten bezwaar tegen de acties van bepaalde personen tijdensJakeis recent V Live uitzending.

Op deze dag logde het ENHYPEN-lid zelf in op V Live om wat tijd door te brengen met zijn fans. Er waren echter sommigen die talloze negatieve opmerkingen schreven, waarbij sommigen Jake vroegen om zich te verontschuldigen voor het dragen van een ketting met het Arabische woord 'Allah' tijdens een Inkigayo-optreden op 23 januari. Moslimfans zijn boos omdat een heilige naam als 'Allah' niet als accessoire of esthetiek mag worden gebruikt.

De chat, die Jake aan het lezen was, werd gebombardeerd met opmerkingen waarin Jake werd geëist zijn excuses aan te bieden en het idool aan te vallen en hem ook te beledigen. Al snel vertoonde Jake's gezichtsuitdrukking duidelijke tekenen van ongemak en droefheid terwijl hij terugslag bleef ontvangen.

Met nog meer verzet tegen het idool besloten ENHYPEN-fans het in eigen handen te nemen om Jake tegen deze aanvallen te beschermen. Deze fans legden uit dat Jake die die ketting draagt ​​niet zijn schuld is, maar het bureau is zoals de stylist van het bedrijf hem kleedde.

Daarom uitten ENHYPEN-fans hun zorgen over het idool en begonnen ze de hashtag te trenden met het verzoek Belift om zich te verontschuldigen voor de laatste controverse.