Nieuws

ENHYPEN-leden onthullen hun nieuwe huisgenoten in 'Kim Shin Young's Noon Song of Hope'

Op 13 januari hebben de 7 leden vanENHYPENverscheen als gasten op de MBC FM4U Radio programma, ' Kim Shin Young's Noon Song of Hope '!

Op deze dag beschreven de ENHYPEN-leden de thema's en concepten achter hun 1e herverpakte album' Dimensie: Antwoord: ', en deelden ook hun gedachten over het ontvangen van verschillende ' Rookie Awards ' op eindejaarsmuziekfestivals.

Wanneer DJ Kim Shin Young commentaar, 'Je hebt waarschijnlijk niet veel geslapen tijdens de voorbereiding van dit album' Jungwonbeantwoord, 'Onze fans zijn zich er terdege van bewust dat we tegenwoordig veel schema's hebben. Ze maken zich vast veel zorgen, maar we willen dat ze weten dat we in slaap vallen. Het gaat goed met ons. Je hoeft je niet al te veel zorgen te maken.'

Vervolgens werd ENHYPEN gevraagd naar hun recente kamerveranderingen in hun slaapzaal. De jongens legden uit datJakeenJaywaren huisgenoten,Ni-Kic,Sunghoon,Sunoo, en Jungwon waren allemaal samen in de grootste kamer, en de oudsteHeeseungeen kamer voor zichzelf had. 'We hebben steen, papier, schaar genomen om te beslissen wie de eenpersoonskamer voor zichzelf kreeg. We hebben zelfs de legendarische ronde steen, papier, schaar opgenomen, de sfeer was bijna zoals de finale van de 'World Cup',' voegden de leden eraan toe.