Nieuws

ENHYPEN's 'Polaroid Love' komt opnieuw in de hitlijsten nadat nieuwe fans hebben ontdekt hoe goed het is

Er zijn duizenden nummers die misschien niet de erkenning hebben gekregen die ze verdienen, want er zijn miljoenen nummers die per jaar worden uitgebracht. Daarom is het niet meer dan normaal dat er veel zijn die niet door het publiek worden herkend.

De meeste nummers die gemakkelijk onherkenbaar zijn, zijn de nummers die niet de titeltracks zijn van de albums van de artiesten, aangezien artiesten promoten het titelnummer van hun laatste album te gebruiken. Er zijn echter gevallen waarin zijsporen aandacht krijgen als de fans het nummer via mond-tot-mondreclame promoten.

Onlangs hebben netizens het gehad over een nieuw nummer dat is uitgebracht doorENHYPENen aandacht vragen voor een van de zijsporen van het nieuwe album van de groep' Dimensie: Antwoord: .' ENHYPEN's ' Polaroid liefde ' is het nummer dat de aandacht trekt en recentelijk de hitparades binnenkwam.

Sterker nog, ENHYPEN's 'Polaroid Love' kwam helemaal niet in de hitlijsten omdat het niet eens in de top 1000 van topnummers stond. Echter, met steeds meer fans die het nieuws verspreiden dat het nummer goed is, is het nummer onlangs de top 100 van hitlijsten binnengekomen. Een netizen deelde het nieuws en prees hoe goed het nummer is een online gemeenschap .

Netizens zijn toegetreden de online gemeenschap om naar het nummer te luisteren en er ook hun twee cent voor te geven. netizens commentaar gegeven , ' Het nummer is echt goed, ik blijf er keer op keer naar luisteren' 'Ik hou van de sfeer van het nummer', 'Ik vind het intro-gedeelte zo goed', 'het nummer wordt beter en beter naarmate je meer luistert het,' 'Ik hoorde dit nummer voor de eerste keer en het is zo goed', 'Ik hou van de sfeer die dit nummer heeft, het is zo lief en ik vind het geweldig', 'Het intro-gedeelte is zo gek', en ' Wauw, ik ben dol op dit nummer.'