Nieuws

ENHYPEN's Sunoo test positief voor COVID-19

ENHYPEN'sSunoois positief getest op COVID-19, volgens een update van BeLift Lab op 11 februari

in een recente Weverse update op 11 februari, kondigde BeLift Lab aan,

'Hallo, dit is BeLift Lab.
We willen u op de hoogte brengen van enkele wijzigingen in de schema's van ENHYPEN-lid Sunoo, na zijn positieve testresultaten voor COVID-19.
Op woensdag 9 februari kreeg Sunnoo symptomen van verkoudheid en koorts en bezocht hij het ziekenhuis, waar hij een PCR-onderzoek moest ondergaan. Sinds donderdag 10 februari zijn de testresultaten van Sunoo positief.
Momenteel heeft Sunoo zijn tweede vaccinatiedosis voor COVID-19 voltooid. Hij heeft geen grote gezondheidsproblemen, behalve lichte symptomen zoals hoesten en keelpijn, en wordt behandeld door gezondheidsfunctionarissen.
De overige ENHYPEN-leden hebben allemaal negatief getest op COVID-19, zowel tijdens hun zelftestkittests op 9 februari als tijdens hun PCR-tests uitgevoerd op 10 februari. De overige leden ervaren geen specifieke symptomen en zijn in quarantaine gegaan terwijl letten op mogelijke symptomen.
Als gevolg hiervan hebben ENHYPEN-leden Sunoo en Jungwon zal niet deelnemen aan de EBS Radio programma ' Luister ' begint op 13 februari, zoals oorspronkelijk gepland. In plaats daarvan zullen de leden vanaf 20 februari, na het voltooien van de quarantaine, als dj's deelnemen aan het radioprogramma.'

Beterschap, Sunoo!