Blogs

Enkele van de mooiste Lightsticks in K-pop

K-Pop fandom-cultuur is echt uniek van andere fandoms, met nog kleinere in-fandom-culturen, afhankelijk van wie je bent. Een van de dingen die K-Pop-fandoms onderscheiden van de gebruikelijke fandoms, is het bestaan ​​van lightsticks.


Een lightstick is een draagbaar, gloeiend elektronisch apparaat in de vorm van een stok of een kleine lamp in zijn eigen ontwerp gebaseerd op het idool dat het vertegenwoordigt. Deze worden voornamelijk gebruikt om op te lichten en op te vrolijken tijdens optredens of concerten, maar ze kunnen voor hen gewoon een manier zijn om hun liefde voor de groep te tonen.

Alle lightsticks zijn op hun eigen manier uitzonderlijk, maar hier zijn enkele van de mooiste lightsticks onder de K-Pop-idolen.

1.Oerknal's Bang Bong

De eerste op de lijst is de allereerste officiële lightstick in K-Pop, Big Bang's lightsticks die zijn ontworpen door de leider van Big Bang,G-Draak. Bang Bong werd de allereerste lightstick ooit, met het 'B'-embleem van de groep en het kroonontwerp voor de VIP's. Het wordt ook geleverd met een microfoon die lage basbeats kan detecteren, waardoor het licht kan synchroniseren met de beats van het nummer.


twee.Kosmische Meisjes'Ujujung Bong'

De Ujujung Bong van Cosmic Girls is een mooie lichtstok op zich en heeft de eigen kleur van de groep, roze, en de fandom-kleur marineblauw en is bedoeld om eruit te zien als de ruimte. De lightstick bevat ook de woorden 'WJSN x UJUNG' die vooraan zijn gegraveerd, een verwijzing naar hun fandom, Ujung, wat ook ruimtestation kan betekenen, afgezien van de betekenis, vriendschap.


3.ZEVENTIEN's Caratbong

Een van de helderste (letterlijk) en een van de mooiste lightsticks, Caratbong is afgeleid van SEVENTEEN's fandomnaam, CARATs, met de zeer esthetische mix van de officiële fandomkleuren rozenkwarts en sereniteit. Het is ook gemakkelijk aanpasbaar en werkt het beste met bloemen, stickers en zelfs Swarovski-kristallen. Het draagt ​​ook het logo van SEVENTEEN en de kenmerkende diamant, perfect voor degenen die het diamanten leven binnenglippen!


Vier.Oh mijn meid's Beste Mijn Bong

De witte lichtstok heeft een prachtig, besneeuwd ontwerp met symbolen uit de muziekvideo 'Windy Day' van Oh My Girl. De naam en het logo van de meidengroep zijn gedrukt op een wereldbol met gewei erin. Met betrekking tot het gewei binnenin verwijzen de leden naar herten met een gewei, wat uiteindelijk resulteert in de naam van de lichtstok om te verwijzen naar hert en het woord dear, om te verwijzen naar iemands geliefde.


5.VIXX's Starlight Stick

Een van de meest unieke en verbazingwekkende lightsticks, VIXX is een eerbetoon aan hun fans, Starlights, met hun eigen lightstick naar hen vernoemd. In de glazen zeshoek in de lichtstaaf zit een licht dat lijkt op het uiterlijk van de nachtsterren, ontworpen in de officiële fandom-kleuren, marineblauw en glanzend goud. Helemaal bovenaan de lightstick staat het logo van VIXX en de namen van de leden gegraveerd.


6.LONA's Hoge Bong

LOONA's lichtstok lijkt op die van een koninklijke scepter, werd oorspronkelijk Orbit's Crown genoemd, verwijzend naar de fandomnaam Orbit, en het ontwerp van een gouden kroon omringt een heldere kristallen edelsteen, bekroond met een schattige halve maan. Er zijn ook 15 lichtmodi beschikbaar: wit, flikkerend wit, dimmend wit en een lamp in de officiële kleuren van elk van de leden. Uiteindelijk werd aangekondigd dat het High Bong zou gaan heten, met de betekenis van ondersteuning voor 'Let's go up hoger', een naam die is afgeleid van 'Hi High', het eerste werk met heel LOONA!


7.iKON's GEVECHT

Een van K-Pop's meest unieke lightsticks en erg mooi op zijn eigen manier, iKON heeft zijn lightstick letterlijk op dezelfde manier ontworpen als een honkbalknuppel. Het was ook ontworpen om te schitteren in felrood, de kenmerkende kleur van de groep, naast het groepslogo van iKON.


8.AOA's Wing Bong

AOA, wat staat voor de naam van de groep, Ace of Angels, heeft een geweldig passende en bijna hemelse lightstick voor hen. Gegarneerd met een lichtgevend licht in de vorm van vleugels (vandaar de naam Wing Bong), is het niet alleen helder, maar verwijst het ook perfect naar de engel in AOA.

9.MONSTA X's Mondoongie

Mondoongie, de lichtstok van MONSTA X, werd uitgebracht tijdens het tweede jubileum van de groep en werd onthuld als een geschenk aan MONBEBE's. De kleuren vertegenwoordigen de albumreeks 'The Clan' van de groep, waarbij turkoois 'Lost' symboliseert, blauw staat voor 'Guilty' en roze voor 'Beautiful'. De lightstick kan ook eenvoudig worden aangepast om nog meer te schijnen.


10.GFriend's Glazen Marmer Stokken

GFriend heeft een van de mooiste lightsticks, welke versie het ook is. In deze versie zijn de nieuwe lichtstaafjes, bijgenaamd glasmarmerstaafjes, gevuld met vloeistof en glitter, waardoor ze op sneeuwbollen lijken. Op de wereldbol staat de koninklijke letter 'G', verwijzend naar GFriend.


elf.Rood fluweel's Kimmanbong

Red Velvet heeft een zeer unieke en elegant ogende lightstick, wit en bekleed met hun kleur pastel koraal, met de nadruk op de prachtige initialen van Red Velvet ingekapseld in het kristal. De naam is echter een beetje uniek en verwijst naar de afkorting van kimchi mandu, aangezien de fans zeggen dat het ontwerp vergelijkbaar was met dat van de knoedel.


12.ATEEZ' LIGHTINY

ATEEZ heeft een zeer symbolische en mooie lichtstok, genaamd LIGHTINY, omdat het de woorden licht en bestemming combineert, verwijzend naar hoe ATINY, de fandom van ATEEZ, de groep en het lot samenbrengt. De lightstick bevat een bolvormig licht, een kaartontwerp, een kleine kroon en een gegraveerde zin '8 maakt 1 team' naast de debuutdatum van de groep.


13.Chungha's Byulrangbong

Chungha heeft een lightstick uitgebracht, gemaakt voor haar fans, genaamd Byulharang, en noemde haar lightstick Byulrangbong. De lightstick pronkt met een prachtig turkoois en paars licht. Ingesloten in een helder zeshoekig kristal, herbergt het haar prachtige logo van maan en ster die helder schijnen en perfect om haar op te vrolijken!


14. Samuel 's SaBong

De lichtstok, ontworpen door solist Samuel zelf, heet SaBong in verwijzing naar Samuel's Bong en met een andere betekenis SAseum (herten) Bong, met granaatgewei rond de lichtstok. De kleur verwijst ook naar Samuel's fandom, Garnet, met een mooie betekenis van wat er ook gebeurt, altijd 'Garnet(s)' zal beschermen die Samuel altijd steunen en samen schitteren.

Naast de veertien lightsticks die op de lijst staan, zijn er nog veel meer mooie lightsticks die ook nog eens geweldig schijnen. Het maakt niet uit hoe elke lightstick eruitziet, uniek of mooi, het heeft nog steeds dezelfde geweldige betekenis om de artiest van wie je echt houdt te kunnen ondersteunen. En in ieder geval dat een fan geen lightstick kan kopen, dat doet niets af aan de hoeveelheid steun en liefde die je aan je idool geeft, want we kunnen ze op onze eigen manier ondersteunen!

Welke van de lightsticks in de lijst zijn je favorieten, en welke lightsticks moeten volgens jou ook worden opgenomen?