Nieuws

Tablo van Epik High noemt Taeyang van BIGBANG als zijn favoriete artiest om mee samen te werken

In een Q&A-sessie op Twitter op 20 april, Epik High's Tafel genaamd BIGBANG's Taeyang als zijn favoriete artiest om mee samen te werken.

Tablo en Taeyang werkten voor het eerst samen aan Tablo's album Fever's End Pt. 2 op het lied Morgen in 2011, terwijl beide onder YG-entertainment.


In 2014 werkten ze opnieuw samen aan het album van Taeyang Opstaan , voor de Engelse versie van het blockbusternummer ' Ogen Neus Lippen.'


In deze versie veranderde Tablo de zachte, spijtige tekst van het origineel in een krachtige studie van de wraakzuchtige bitterheid van een verzuurde liefde.

Interessant is dat Tablo, toen hem werd gevraagd naar toekomstige samenwerkingen met Taeyang, zei dat de kansen 'redelijk hoog' waren, waardoor fans van beide artiesten speculeren dat er mogelijk nieuw werk komt.

Taeyang staat momenteel hoog op het succes van BIGBANG's Stilleven , die Tablo ook promootte op zijn sociale media-accounts, waarbij hij vooral de aandacht vestigde op Taeyangs stem.

Tablo is momenteel op een succesvolle Amerikaanse tournee met zijn groep Epik High . Ze treden op tijdens de Coachella Muziekfestival op 22 april na een succesvolle run het vorige weekend als de alleen Kpop act dat stond op de officiële festivalafrekening voor het jaar. Ze waren ook de eerste Kpop-act die optrad op Coachella in 2016, wat deuren opende voor vele andere artiesten.