Blogs

'Epiphany Forest' voor #BTS's #Jin verschijnt in het Jurung Tiga Nature Park in Kalimantan, Indonesië

Jin van BTS heeft zijn standpunt over milieukwesties uitgesproken. De kunstenaar roept op tot het leren scheiden van de afval voor zuinig waterverbruik. Jin zei ook dat als hij een superkracht moest kiezen, hij dit graag zou kunnen repareren opwarming van de aarde .


Fans van Jin volgen het positieve voorbeeld van hun idool en actief deelnemen aan projecten om het bewustzijn over ecologische problemen te verspreiden.

Op zijn 29e verjaardag , kreeg Jin een onbetaalbaar cadeau van zijn Indonesische fans. Er is een heel bos geplant in zijn naam in het Jurung Tiga Natuurpark in de Kalimantan regio van Indonesië! Bovendien draagt ​​het bos de naam van het lied van Jin - ' Openbaring .'

De organisatoren van Jin's forest 'Epiphany' zeggen geïnspireerd te zijn door de toespraak van Jin op de UNGA 2021. Die toespraak was inderdaad het sleutelmoment van het hele evenement - de woorden van Jin werden vertaald in honderden talen en uitgezonden in honderden landen.'Je voelt de goede vibes door hier alleen maar naar te kijken. De afgelopen twee jaar waren er tijden dat ik me ook verbijsterd en verontrust voelde, maar toch hebben we hier mensen die roepen: 'Laten we verder leven. Laten we het beste van dit moment maken.' Ik denk dat dat de reden is waarom, in plaats van de Lost Generation, een meer toepasselijke naam de Welcome Generation zou zijn, want in plaats van bang te zijn voor verandering, zegt deze generatie 'Welkom' en blijft ze doorgaan.'

De wijze en verfrissende gedachten van Jin werden een bron van motivatie en hoop voor miljoenen mensen.

Daarom is het motto van dit project ' Zo verwelkomen we verandering, ' en de deelnemers hebben geplant 124 bomen in naam van Jin . Je ziet prachtige borden met het beeld van de kunstenaar verstopt tussen het groene gebladerte.

Trouwens, Koreaanse fans van Jin werken samen met de Seoul Environment Association om een ​​bos te creëren in de naam van Jin in Seoul . De start staat gepland voor oktober 2022. Laten we hopen dat Jin op een dag beide bossen bezoekt!


Wat dit project nog specialer maakt, is dat elke boom met veel liefde voor Jin is geplant, waardoor het bos zijn eigen magische energie en sfeer heeft. Maar het belangrijkste, de bomen zullen nog vele eeuwen blijven groeien en baden in de zonnestralen, mensen gelukkig maken, terwijl ze de herinnering dragen aan Kim Seokjin, die ooit de harten van miljoenen verlichtte.

Het project werd georganiseerd door Bintang Ungu, @orangutanjourney, @7sarmichael,@jurungtiga en @armypangkalanbun.