Winnen

Heb je last van je luidruchtige bovenbuurvrouw? Korea heeft een product dat je kunt gebruiken voor wraak

Ophef

Als je bovenburen hebt die niet ophouden met het lawaai, hoe vaak je ook klaagt, dan zou je waarschijnlijk geïnteresseerd zijn om hierin te investeren. Op 24 november, MBC Nieuws introduceerde iets wat ze een 'wraakproduct' noemen, waarmee je je vervelende bovenbuurvrouw in de tegenaanval kunt gaan. Bestrijd lawaai met meer lawaai.

Het product is een speaker die je aan het plafond bevestigt. Wanneer je buren in dierentuindieren veranderen en je behoefte aan rust en stilte verstoren, zet je deze baby gewoon aan en hij schreeuwt luidruchtige muziek naar ze om ze een voorproefje van hun eigen medicijn te geven.


Het product is zo gebouwd dat het grootste deel (ongeveer 70%) van het geluid door uw bovenburen gaat, wat het voor hen vervelender en dus prettiger voor u maakt.


Dit klinkt ontzettend slecht, maar het is eigenlijk legaal! Terwijl je in Korea niet onophoudelijk aan de deur mag bellen en op de deur van de buren mag kloppen om geluidsoverlast te melden, kun je aankloppen en tegen plafonds schreeuwen. Dit product profiteert daarvan, wat betekent dat de zoete wraak van de missie onderweg is. Met de winter in aantocht en mensen die in hun huizen aan het graven zijn, zijn de bestellingen voor deze machine verdrievoudigd. AKA, meer mensen worden slinks geamuseerd dit koude seizoen.


Netizen opmerkingen zijn onder meer, ' Wow, zijn er rare apparaten zoals deze die bestaan? Ik zou er zelf een moeten gaan kopen. De verdieping boven me maakt me gek! ,'' Oog om oog, tand om tand ,' en ' Een wraak die het best gediend is... luid. '


'Dit is een seizoen voor wraak, mijn vrienden.