Speciale Eigenschappen

EXCLUSIEF Vraagt ​​u zich af wat er is gebeurd met voormalig YG-stagiair Jeong Jin Hyung? Download hier de exclusieve update van zijn debuut!

Herinneren Jeong Jin Hyung van ' Mix & Match ' - het wedstrijdprogramma met YG-trainees?


De show produceerde uiteindelijk thij groepeert iKON . Echter, 2 stagiaires - Yang Hong Seok | en Jeong Jin Hyung - links YG-entertainment nahun eliminatie. Yang Hong Seok werd vervolgens overgebracht naar Kubus Entertainment , waar hij debuteerde in de groep Pentagon .


Na de moeilijke weg naar debuut te hebben overleefd, lijkt iedereen op 'Mix & Match' zijn weg te hebben gevonden, maar waar is Jeong Jin Hyung?!


Nou, we hebben antwoorden gekregen, en ook spannend nieuws!


Volgens geruchten doet hij mee aan seizoen 2 van Mnet idool survival programma' Produceren 101 '. Dat is echter niet waar, want hij bereidt zich eigenlijk voor op een solodebuut onder SFR Entertainment !


Een vertegenwoordiger van S.F.R Entertainment verklaarde aan annemieturtelboom dat het waar is dat Jeong Jin Hyung een aanbod had gekregen om deel te nemen aan 'Produce 101' seizoen 2. Hij weigerde echter beleefd omdat hij zich wilde concentreren op zijn muziekproductie.


Momenteel werkt Jeong Jin Hyung hard aan zijn debuutsingle die naar verwachting in de tweede helft van 2017 wordt uitgebracht. Via zijn label uitte Jeong Jin Hyung zijn wens om de liefde terug te betalen met geweldige muziek voor de fans die al lang- op hem wachtte. Hij deelde ook dat hij zijn interesse in muziek en mode wil gebruiken om zijn carrière uit te breiden en in de toekomst samen te werken met diverse artiesten.


Je kunt Jeong Jin Hyung volgen en op de hoogte blijven op Instagram @jay_thewhimsical . U kunt ook kijken op een exclusieve video van Jeong Jin Hyung rechtsonder!


Wie kijkt er nu uit naar het langverwachte debuut van Jeong Jin Hyung?