Blogs

EXCLUSIEF [INTERVIEW] WEi vertelt over 'Love Pt.1: First Love', hun favoriete nummers, het willen ontmoeten van fans en meer!

Debuteerde op 5 oktober 2020, de jongens vanWEitrok onmiddellijk de aandacht van het publiek, waardoor iedereen betoverd werd door hun levendige kracht nadat ze hun eerste stappen in de industrie hadden gezet. Hun meest recente comeback met het album ' Liefde Deel 1: Eerste liefde ' concludeerde hun 'Identity'-albumreeks en betekende een nieuwe frisse start voor de groep die het waard is om te anticiperen.

WEi shout-out video:

-Advertentie- Overslaan

Het sextet onder OUI-entertainment , bestaande uit leden Jang Dae Hyeon - Het beste van Jang Dae Hyeon , Kim Donghan , Yoo Yong Ha , Kim Yohan , Kang Seok Hwa , en Kim Jun Seo , is een van de opkomende groepen in de K-Pop-scene, gezien hun muzikale talenten. Iedereen heeft WEi in de gaten, vooral fans die altijd al wilden weten wat ze de volgende keer aan het publiek zullen laten zien. Luisteraars werden op slag verliefd op de iconische fluitmuziek na hun debuut met het verslavende nummer ' SCHEMERING ,' waardoor WEi een van de veelbelovende groepen is die debuteerde in het jaar 2020. WEi bleef naam maken in de industrie en maakte hun eerste comeback met het keiharde deuntje ' Alles of niets ,'de titelsong van hun tweede mini-album' IDENTITEIT : Uitdaging .' Na een paar maanden keerden de jongens van WEi terug met het levendige en verfrissende titelnummer' DAG DAG DAG ,' het aantrekken van meer fans.

Afgelopen maart maakte WEi hun comeback met het vierde mini-album, 'Love Pt.1: First Love', en blijft bops uitbrengen die je een gevoel zullen geven met het geheel nieuwe album. Met de top en diverse talenten van de leden is WEi een groep die je in de gaten moet houden. Het sextet laat je meebewegen met hun recente titelnummer, ' Jammer ,' met schattige en verfrissende vibes, wat nog meer bewijst dat WEi alles perfect levert, ongeacht het concept.

De zeskoppige groep heeft al een enorme groei laten zien, aangezien 'Love Pt.1: First Love' hun allereerste album werd dat meer dan100.000 exemplarendoorverkocht Hanteo in de eerste week van release.

allkpop sprak met WEi over hun nieuwste mini-album, favoriete nummers, concepten die ze zouden willen proberen, en meer! Blijf lezen om meer te weten over WEi!

allkpop: Allereerst gefeliciteerd met je succesvolle terugkeer met 'Love Pt.1: First Love'! Vertel ons alstublieft welke boodschap u hiermee wilt overbrengen.

ik Han : In de serie 'Identiteit' lieten we onze identiteit zien, maar deze keer kwamen we terug op het thema liefde om ons in te leven in veel mensen. Net zoals iedereen een andere liefde heeft, willen we je laten zien hoe je WEi's unieke liefde kunt ontrafelen.

allkpop: Kun je ons iets vertellen over je vierde mini-album, 'Love Pt.1: First Love', en waarom je 'Too Bad' als titelnummer hebt gekozen?

Seok Hwa : Het belangrijkste concept van dit album was de eerste liefde van een jeugd. We kozen het als titelnummer omdat het een verfrissend nummer was dat het frisse gevoel van eerste liefde in lijn met het thema goed uitdrukte.

allkpop: Deel met ons het creatieve proces van het album en de eventuele bijdrage van elk lid aan de comeback.

Dae Hyeon : Ik maakte een rap voor een nummer genaamd 'Too Bad', en deze keer componeerde en schreef ik de tekst voor de B-side track ' BLOESEM '!

allkpop: Als je jezelf zou omschrijven als een van de nummers van het album, welk nummer zou je dan kiezen? Of je kunt gewoon je favoriete nummer van het album delen.

yong-ha : Ik denk dat 'BLOSSOM' mijn favoriet is. Zoals Daehyun al zei, zijn zijn nummers altijd geschreven met de leden in gedachten, dus ik kan me meer in het nummer vinden.

Dae Hyeon : Ik ben ' Super hobbelig '! Ik denk dat ik het hiphopgenre leuker vond nadat ik de leden het zo goed had zien doen.

Seok Hwa : Het titelnummer, 'Too Bad', is mijn favoriet. Het is een nummer met een gevoel dat we de laatste tijd niet hebben gezien, en ik denk dat het zelfs nog beter is omdat het een nummer is gemaakt met onze eigen kleuren.

ik Han : I denk ' Slechte nacht ' is het beste nummer voor het thema van het album, 'first love', en het is een goed nummer om de hele dag naar te luisteren.

juni Seo : Ik ben een liedje genaamd ' Boeket .' Ik vind dit nummer het leukst omdat ik denk dat het op een simpele manier de toon van onze leden bevat.

Dong Han : Ik hou van sexy liedjes, dus ik zal kiezen' ken je .' Ik denk dat het een nummer is dat onze dandy-vibes laat zien, dus ik vind het leuk.

allkpop: De leden leken het naar hun zin te hebben gehad bij het filmen van de videoclip. Wat was de meest memorabele serie die je hebt gemaakt? Welke scène in de muziekvideo voor 'Too Bad' is jouw favoriet?

Dong Han : Het nummer zelf was verfrissend en de scène was leuk, alsof ik was gekomen om met de leden om te gaan omdat ik de delen filmde waar de chemie met de leden opviel. Persoonlijk is er een scène waarin een pijl naar me vliegt, en het is mijn favoriete scène omdat ik het leuk vond om die scène te filmen.

Seok Hwa : Ik hou het meest van de scène waarin Yong Ha op de loopband rijdt.

Dae Hyeon : Er is een scène in de muziekvideo waarin Dong Han pruilt. Het is schattig en grappig, dus ik vind die scène het leukst.

ik Han : Ik denk dat het een andere scène is, dus een film kijken is de meest memorabele en favoriete scène.

juni Seo : Ik hou het meest van het gedeelte waar Seok Hwa de hoge noten zingt.

yong-ha : Ik hou van alle scènes!

allkpop: WEi past uitstekend in het heldere en verfrissende concept. Wil je dat concept opnieuw gebruiken voor je volgende comeback, of wil je iets nieuws proberen?

juni Seo : Ik hou ervan om verschillende concepten uit te dagen, dus de volgende keer wil ik een dandy sexy concept proberen dat de volwassenheid van WEi kan laten zien.

yong-ha : Ik zou graag het concept van een superheld willen proberen!

Dong Han : Ik denk dat een sentimenteel concept ons goed zou staan, dus ik wil het je graag laten zien als er een kans is.

allkpop: De leden hebben het extreem druk gehad, van het voorbereiden van het uitbrengen van muziek tot het houden van je concert in Seoul en het internationaal optreden. Wat houdt je bezig en gemotiveerd? Hoe kom je tot rust na een lange en vermoeiende dag?

Dae Hyeon : Deze keer hebben we onze fans persoonlijk ontmoet tijdens offline concerten, en ik heb het gevoel dat ik alle ontberingen kan vergeten en actief kan zijn omdat ik het gevoel heb dat ze ons steunen en aanmoedigen tijdens het concert. Ik hoop dat er in de toekomst meer schema's zullen zijn om de fans persoonlijk te ontmoeten.

allkpop: Je officiële lightstick is afgelopen maart eindelijk onthuld! Wat waren je gedachten toen je het voor het eerst zag?

Dong Han : Ik was verrast dat het echte werk zoveel mooier was dan het op de foto leek!

juni Seo : Het was leuk omdat het een lichtstaafje was die je met de fans kunt maken, en aangezien het onze officiële lichtstaaf is, was het een van de merchandise waar ik erg van hou.

allkpop: Heb je doelen voor dit jaar, of het nu beroepsgerelateerd of persoonlijk is?

Dong Han : Als ik een grote droom heb, wil ik nummer één zijn op Billboard!

ik Han : Ik wil de eerste plaats winnen bij een muziekshow!

juni Seo : Persoonlijk wil ik vlees eten met Dae Hyeon.

allkpop: Is er iets dat fans dit jaar van je mogen verwachten en waar ze naar uitkijken?

juni Seo : Ik denk dat veel dingen over Corona nu zijn opgelost, dus ik denk dat ik veel buitenlandse fans zal kunnen zien die ik nog niet heb ontmoet.

ik Han : Ik kijk er naar uit om veel internationale fans te ontmoeten!

Seok Hwa : Ik denk dat het goed zou zijn om uit te kijken naar alle onderdelen die vanwege Corona beperkt waren!

Dae Hyeon : Ik denk dat er meer mogelijkheden zullen zijn om de fans van dichtbij te ontmoeten.

Rond het web